New arrival: Sengetæppe fra Algan
Rivièra Maison sofa
Håndklædestativ
WOUD træfigurer
Kategori: Forbrugernyt
Festival for lakridselskere 2018
Redaktionen

I weekenden 24. og 25. marts, kan man tage med på en sansefuld rejse gennem smagen af lakrids. På Lakridsfestival 2018 i København præsenterer lakridseksperter et lakrids-univers, hvor lakrids kan smages og opleves på allernærmeste hold.

Mød lakridsentusiasterne

På messen kan man møde et udvalg af lakridsproducenter, importører og forhandlere, som alle har et særlig varmt og dedikeret forhold til lakrids. Her præsenterer de fødevarer, hvor smagen af lakrids er i fokus fra spændende delikatesser og øl til fine chokolader, kager og slik med lakrids. Det bliver en weekend med sort magi i det åbne køkken, med ny inspirerende og smagfulde lakridsoplevelser og masser af syndige smagsprøver på de sorte lækkerier.
Signaturprodukterne præsenteres både for lakridsfestivalens gæster og årets smagspanel i The Liquorice Taste Award, hvor kokke, madskribenter og bloggere smager sig igennem de udvalgte produkter og sammen kårer årets bedste produkt med smagen af lakrids. Lørdag har messen endvidere inviteret et smagspanel af passionerede kokke til at testsmage udstillernes signaturprodukter og finde vinderen af årets 'The Liquorice Taste Award 2018'.  

Årets tema: Bag med lakrids

Årets tema for Lakridsfestivalen er 'Bag med lakrids' og igen i år rulles Lakridsfestivalen ud i Webers smukke pakhus på Østerbro. Webers dedikerede kokke går all in på bagetemaet og giver tips til bagte retter på grill tilsat et raffineret strejf af lakrids. Der bliver tips, smagsprøver og opskrifter på både det søde og salte køkken med smagen af lakrids.

Samira og Jespers bolsjeeventyr

På dette års messe bliver der også lejlighed til at stifte bekendskab med en ny stjerne på lakridshimlen, nemlig den danske bolsjeproducent 'Drops by Samira'. Bag virksomheden står parret Samira Lahlali og Jesper Petersen, som i 2016 grundlagde virksomheden for at forfølge drømmen om at producere lukususbolsjer.
Samira har altid haft en særlig passion for bolsjer. Som barn lavede hun bolsjer sammen med sin bedstemor hjemme ved køkkenbordet og lige siden har hun step by step forfinet både smag og teknik. I dag har både hun og hendes mand satset alt på bolsjeeventyret. Barren er sat højt og der anvendes kun naturlige råvarer af allerbedste kvalitet, samtidig kaster de gudesmukke bolsjer helt naturligt ekstra stjernestøv over smagsoplevelsen.
På Lakridsfestivalen præsenter 'Drops by Samira' tre elegante drops med lakrids: 'Confident, som indeholder salt lakrids med et strejf af hindbær, 'Truthful', som er baseret på sød lakrids tilsat anis og endelig 'Fiery', som er det rene salt lakridsbolsje. 

Tag med på en sansefuld rejse gennem en verden af sort lakrids

Lakridsfestivalen er en eksklusiv og sansefuld rejse gennem smagen af lakrids, hvor man i løbet af to timer både får ny viden, ny inspiration, nye opskrifter og smagsprøver på udvalgte signaturprodukter med smagen af lakrids – fra rålakrids til kager, chokolade, øl, håndlavet lakridskonfekt og cocktails med smagen af lakrids. 

Obs! I samarbejde med Lakridsfestivalen tilbydes en gratis goodiebag med lækkerier fra udvalgte producenter til de første ti, der køber billet. Goodiebaggen står klar ved ankomst.

 

Lakridsfestival 2018 i København

Adresse: Weber Grill Academy København, Dampfærgevej 10, Kbh Ø

Dato: Lørdag den 24. og søndag den 25. marts 2018. 
(Begrænset antal pladser på følgende seancer:  kl. 10-12, 12.15-14.15 og 14.30-16.30)

Program og billetbestilling: Lakridsfestival.dk

 

Entréen inkluderer en samlet intro, mini workshops og smagsprøver - og søndag morgen er der særligt familievenlige priser.

Vinter
Brød til vandfuglene kan sprede fugleinfluenza

Vinterfodring af vandfugle er kutyme på denne tid af året, men de store fugleflokke kan bidrage til spredning af fugleinfluenza, som der netop er konstateret tilfælde af på Sjælland. Ifølge Dyrenes Beskyttelse så foregår fodring af vandfugle ofte fra de samme steder langs bredden, og det øger...

Læs mere
Vinter
Sne & frost: Husejers forpligtelser

Med en weekend, der byder på regn, sne og frostgrader, er der udsigt til spejlglatte fortorve og øget risiko for at der sker faldulykker. Er man husejer, er man forpligtet til at følge med i vejrudsigten, når der er udsigt til sne. Fortovet skal være ryddet for sne inden man tager afsted på arbejde...

Læs mere
Forbrugernyt
Klæd dig på i den gode sags tjeneste

Røde Kors inviterer indenfor til stort lagersalg proppet med splinternyt, flot mærketøj, som flere store, ankerkendte tøjmærker har doneret i den gode sags tjeneste. Få fingrene i en ny garderobe og støt samtidig den gode sag!

Læs mere
Forbrugernyt
Black Friday 2018 - Guide til gode tilbud

Du behøver ikke storme rundt på nettet efter gode Black Friday-tilbud, for her har vi samlet et udvalg af de aller bedste! Fra lækkert sengetøj fra Broste Copenhagen, smukke vaser fra House Doctor, brænde kurv fra Riviera Maison og skoreol fra japanske Yamazaki til vasketøjskurve fra Speedtsberg,...

Læs mere
Forbrugernyt
DIBS: Black Friday har fået en flyvende start på nettet

Med de første ti timer af Black Friday overstået tyder alt på, at der også i 2018 bliver sat ny rekord i antallet af transaktioner på årets største shopping-dag. Indtil videre har DIBS, en del af Nets, registreret en stigning på 63 procent sammenlignet med samme tidspunkt sidste år.

Læs mere
Forbrugernyt
Forbrug.dk: Ny portal skal løfte danskernes digitale sikkerhed

Digital afpresning, virus, hacking, økonomisk kriminalitet, cyberspionage – de digitale trusler er mange og stigende. Derfor lancerer innovationsministeren og erhvervsministeren sammen med en lang række aktører en ny informationsportal, som skal være med til at øge danskernes viden om, hvordan de...

Læs mere
Forbrugernyt
7 ud af 10 onlinebutikker holder Black Friday udsalg

Black Friday nærmer sig! Ved midnat til 23. november går startskuddet til, hvad der på få år har udviklet sig til årets største udsalgsdag. I 2017 sprængte Black Friday således alle tidligere rekorder for Dankort-forbrugsdage, da der blev omsat for lidt over 2,1 milliarder kroner.

Læs mere
Forbrugernyt
Levende julegaver varer længere end til påske

Der følger et ansvar med i pakken, når du klemmer et beboet hamsterbur eller en kattekilling ind under juletræet. For når du giver et dyr, giver du også modtageren ansvaret for at passe og pleje det.

Læs mere
Forbrugernyt
Tænd stearinlys med måde

I den mørke tid hygger det med levende lys. Men partikler fra lysene påvirker indeklimaet og i værste fald helbredet.

Læs mere
Sensommer
Fødevarestyrelsen: Spis ikke hyldebær rå

Opkast, diarré og kvalme. Det er blot nogle af de ubehageligheder man risikerer, hvis man spiser sensommerens saftspændte hyldebær rå. Til gengæld er det lille bær en delikatesse, hvis man tager de nødvendige forholdsregler.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Ugeplan blokke i massevis

Ugeplan blokke i massevis

Giv børnene timevis af leg i julegave

Giv børnene timevis af leg i julegave

Ferien skal foregå midt i naturen

Ferien skal foregå midt i naturen

Uhmm Box

Uhmm Box

Nye Bøger
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med...

Læs mere
Det Skriver Andre Medier...
23.11.2018

Mælkeprotein kan hjælpe med bedre optag af D-vitamin

DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug

D-vitaminmangel er et udbredt problem på de nordlige breddegrader, og meget tyder på, at D-vitamin har stor betydning for vores sundhed. En gruppe forskere på Aarhus Universitet i færd med at undersøge hvorvidt mælkeprotein kan hjælpe med bedre optag af D-vitamin. Læs mere


12.11.2018

Smagsstoffer i e-cigaretter er sundhedsskadelige

Astma-Allergi Danmark

E-cigaretter er efterhånden et vanligt syn i gadebilledet, især blandt helt unge. Men ud over at være stærkt afhængighedsskabende indeholder e-cigaretter smagsstoffer, som på sigt kan have store helbredsmæssige konsekvenser Læs mere


22.10.2018

Ærter kan blive det nye protein i vores kost

DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug

I jagten på en planteerstatning til animalsk protein i vores kost går Aarhus Universitet i gang med at undersøge potentialet i ærter og andre bælgplanter. Læs mere


17.10.2018

Flere børn med funktionelle lidelser

SDU - Syddansk Universitet

Flere børn klager over lidelser som hoved- og mavepine, er trætte eller får krampeanfald, som ikke kan forklares - forsker peger på, at familiebehandling kan hjælpe. Læs mere


11.10.2018

Kan skove redde os fra klimaforandringer?

DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug

En ny undersøgelse publiceret i det videnskabelige tidsskrift Nature viser, at drift af Europas skove med henblik på at maksimere kulstofoptagelse har en minimal effekt på det globale klima. Læs mere


24.09.2018

Intensiv aktivering af sygemeldte gør mere skade end gavn

Videnskab.dk

Ny dansk forskning viser, at det ikke hjælper kun at skrue op for psykologtimer og genoptræning til sygemeldte - tværtimod. I stedet skal arbejdspladserne inddrages meget mere, for de kan gøre den store forskel. Læs mere


Arkiv

Send en hilsen
^