Altankasser med selvvanding
Paper Collective
Tallerkensmækker - Frø til dyrkning
Rivièra Maison Haveromantik
Kategori: Forår
MIT HJEM er MIT SLOT 2018
annonce

Fra fredag den 1. til tirsdag den 5. juni danner Haveselskabets Have på Frederiksberg de mest idylliske rammer for en af årets største og mest alsidige bolig- og havemesser, når MIT HJEM er MIT SLOT afholdes for 23. gang. Messen præsenterer 175 dedikerede udstillere indenfor blandt andet blomster og brugskunst, antikviteter og boligindretning, mode og velvære samt gastronomi, og her er der endnu engang lagt op til en stemningsfuld og inspirerende messe med alt hvad hjertet kan begære af inspiration, nydelse og gode tilbud.

Blomsterkunst

MIT HJEM er MIT SLOT er først og fremmest en hyldest til sommeren, haven og blomsterne. Gennem flere år har den anerkendte blomsterdesigner Annette von Einem, stået for messens kunstneriske udsmykning, og igen i år vil publikum kunne nyde hendes enestående flair for blomsterudsmykning, når hun præsenterer årets tema ’Flora Park Art’. De fantastiske blomsterdekorationer og – udsmykninger er skabt med generøs støtte fra de danske gartnerier, som med deres bidrag til messen får lejlighed til at vise publikum det store udvalg af danskproducerede kvalitets blomster.

Kom og bliv en plante eller to rigere og få tips og råd til udplantning af specielle stauder, duftende roser og skønne sommerblomster til altanens krukker eller havens bede.

Bolig & interiør

Både i den gamle have og i Brøndsalen vil messens udstillere præsentere såvel klassisk som moderne boligdesign. Her kan man lade sig inspirere til ny boligindretning og kigge på fascinerende kunsthåndværk, nye design- og interiørtrends fra ind- og udland og shoppe møbler, boligtekstiler og brugskunst.

Antik & vintage

Den hyggelige og uhøjtidelige stemning understreges af messens antik- og vintageudstillere. Her finder man både fine, franske antikviteter i høj kvalitet, gamle svenske havemøbler, dansk glas og porcelæn. Står men og mangler en udstoppet elg, en jardiniere eller en vintage industrilampe, så kan man være heldig at gøre sig et rigtig godt køb på messen.

Gastronomi og delikatesser

Giv ganen en oplevelse på en af messens hyggelige restauranter og cafeer, som byder på et stort udvalg af f.eks. sandwiches, italiensk porchetta, franske crêpes, og naturligvis en god kaffe og hjemmebagte kager. Man kan også lade sig  friste til at købe lidt selvforkælelse med hjem. Med delikatesser som blandt andet oste, pølser, nødder, oliven, tapenader, hjemmelavet syltetøj, vine og spicailøl kan man lade sig inspirere til nye kulinariske udfoldelser i eget køkken.  

Mode og velvære

Endelig må man ikke gå glip af messens udstillere af modetøj, smykker, tasker og sko, hvor der er lagt særlig vægt på udstillere med eget designbrand og produktion. Her er der rig lejlighed for at finde nyt til garderoben, ligesom der blandt udstillere indenfor skønhed og velvære vil være et skønt udvalg af kvalitetsprodukter til pleje af sommerhuden.  

Event: MIT HJEM er MIT SLOT 2018
Datoer: Fredag den 1. juni 2018 til tirsdag den 5. juni 2018
Åbningstider: Dagligt fra kl. 10 til 18
Entré: 120 kroner / Pensionister & studerende: 100 kroner. Børn (under 15 år) gratis med voksen.
Partoutbillet: 180 kroner 
Web: Mithjemermitslot.dk 

 

Entrébilletter kan købes ved indgangen eller bestilles online.

 

 

Forår
Hyldeblomstpandekager

Med egen hjemmelavet hyldeblomstsaft kan du tilføje smagen af sommer til pandekagerne.

Læs mere
Forår
Rabarbertid

Sæsonens rabarber er den rene fryd, og især er de fine stilke fra jordbærrabarber, som er en af forårets første sorter, saftige og fulde af smag. Rabarber er fantastisk i marmelader og saft, i tærter og lagkager såvel som i kompot til rodfrugter, fjerkræ, salat, is, jordbær og ost.

Læs mere
Forår
Syrener - Sådan varer de længst

Selvom der findes en gammel skrøne om at det bringer uheld, at have syrener stående indenfor i buketter, så er det næsten en skam ikke at fylde huset med deres dejlige duft. Og det er lige nu, at de blomstrer - en kort, men dejlig glæde.

Læs mere
Forår
Livsstilsmesser 2018

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Forår
Livsstilsmesse: Livsstilsdagene på Ledreborg

I weekenden 11. til 13. maj 2018 er det gamle, smukke Ledreborg Slot, og slottets store park, rammen om en omfattende livsstilsmesse med intet mindre en 120 udstillere. Der er lagt op til en weekend fuld af oplevelser, inspiration - og ikke mindst gode tilbud til hus og have, fritid og livsstil.

Læs mere
Forår
Kan man spise stedmoderblomster?

De farverige smukke forårsblomster er ikke kun smukke i havekrukker og altankasser, de kan også anvendes i salater, på kager og ost eller kandiseres og gemmes til senere brug. Blomsterne har, siden middelalderen, været anvendt som krydderi – også selvom de små blomsterblade ikke har nogen...

Læs mere
Forår
Anemonetid - Opskrifter til årets første picnic

Så nu er det om at holde øje med skovbunden, for snart vil de små forårsbebudere pible op overalt. Selvom det kan føles som om, at vi har ventet længe, så er sæsonen for anemoner normalt april og maj. I 2008 tittede de små forårsbebudere dog op af skovbunden allerede 20. februar.

Læs mere
Forår
Krydderurter i krukker

Det er nemt at dyrke krydderurter i potter og forholdsvis enkelt at passe dem. Og så ser det dejligt ud, med en lille gruppe krukker på balkonen eller terrassen, der jo også nemt kan flyttes rundt efter behag. I slutningen af april måned, er det tid at tilplante krukkerne, men vær forsigtig med...

Læs mere
Forår
Loppemarkeder 2018 - Book forårets loppestand

Med foråret og oprydning i kældre og loftsrum er det igen blevet tid til loppemarkeder. Over hele landet arrangeres loppemarkeder og kræmmermarkeder, hvor man kan stille op som selvstændig erhvervsdrivende for en dag. Her bliver der tinget og pruttet om priserne på de gode loppefund, for det er mere...

Læs mere
Forår
Så skal der shines op! Vægmaling 2018

Når sommersolen skinner ubarmhjertigt ind ad vinduerne, er der ting man pludselig lægger mærke til. For eksempel at de malede vægge, efter en lang, mørk vinter, er blevet matte i farven og mistet deres glans.
Selvom de færreste af os jubler ved tanken om at skulle trække i malertøjet på en...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Kagefad Cloud fra Muubs

Kagefad Cloud fra Muubs

5 uundværlige køkkengadgets

5 uundværlige køkkengadgets

Let og feminint business look

Let og feminint business look

Derfor skal du overveje SOSU uddannelserne

Derfor skal du overveje SOSU uddannelserne

Nye Bøger
Fantasilater, af Aiah Noack

Har du lyst til at lave delikate salater, der bugner af smukke blomster fra haven, så er du rigtig godt hjulpet med Aiah Noacks store, smukke bog, 'Fantasilater'. Bogen beskriver nøje mere end 100 almindelige haveblomster og vilde planter, der smager dejligt og ser fantastiske ud i salater - eller...

Læs mere
God mad - Let at sylte, af Marianne Kastberg og Kirsten Høgh Fogt

Med Marianne Kastberg og Kirsten Høgh Fogts syltebog "God mad - let at sylte" kan du nemt fremstille marmelader med masser af smag, og saft sprængfyldt med vitaminer. Du kan også opgradere din hotdog med egen ketchep, sennep, nyristede løg og hjemmesyltede agurker.

Læs mere
Duftende planter, af Anemette Olesen

Mange skønne dufte fra planter i haven og naturen kan anvendes til cremer og sæber mv. Men hvilke egner sig, og hvordan gør man? Anemette Olesen fortæller om de bedste duftplanter og giver opskrifter på badesalt, scrubbesalt, shampoo, salve og meget mere.

Læs mere
Smagen af jordbær, af Maren Korsgaard

Denne bog handler om jordbær - om jordbærets historie, om botanik og sorter, og om jordbær i kunst og kultur. Bogen er skrevet af Maren Korsgaard, der har speciale i frugt og bær, og er et herligt opslagsværk til dig, der elsker jordbær og måske endda dyrker jordbær i haven. Med bogen får du alle...

Læs mere
Det Skriver Andre Medier...
20.06.2018

Sankthans: Afbrændingsforbud ophævet i flere kommuner

Dr.dk

Vådt vejr og lavere temperaturer får flere kommuner til at ophæve afbrændingsforbud og tillade bål til sankthans. Læs mere


24.04.2018

Ny forskning: Tidlig screening for tarmkræft øger chancen for at overleve

Dr.dk

Forskere fra Regionshospitalet Randers har i et nyt, stort studie slået fast, at chancen for at opdage tarmkræft, før den har bredt sig, er tre gange højere, når man siger ja tak til en screening. Læs mere


11.04.2018

Astma-Allergi Danmark: Vær forsigtig med hårfarve

Astma-allergi.dk

En undersøgelse fra Videncenter for Allergi af hårfarve viser store forskelle i instruktionerne til den allergitest, som det anbefales at lave, inden man bruger produktet. Der er derfor grund til bekymring, når det kommer til sikkerhed og validitet af allergitesten, lyder konklusionen. Læs mere


10.04.2018

Hver anden betaling med Dankort er nu kontaktløs

Nets

Det kontaktløse Dankort fortsætter sin himmelflugt i de danske butikker. I løbet af kun to og et halvt år har det kontaktløse Dankort allerede nået en imponerende milepæl på 50% af alle betalinger i butikkerne, hvilket overgår alle forventninger, skriver nets. Læs mere


10.04.2018

Smykkekøb kan give skattesmæk

Jyllandsposten.dk

Landsskatteretten har for nylig givet en dansk kvinde et skattesmæk for at købe smykker på en rejse. Læs mere


08.04.2018

32,4 millioner kr. indsamlet til Kræftens Bekæmpelse

Cancer.dk

Flere end 25.000 frivillige gik i dag fra dør til dør for at samle ind ved Kræftens Bekæmpelses årlige landsindsamling.

"Det er en imponerende indsats, der er ydet. Både blandt de mange indsamlere og dem, som har givet et bidrag. Den støtte er med til at bane vejen for, at vi kan hjælpe dem,... Læs mere


Arkiv

Send en hilsen
^