Altankasser med selvvanding
Paper Collective
Tallerkensmækker - Frø til dyrkning
Rivièra Maison Haveromantik
Singlemor søger kæreste

Fra brevkassen: Efter en tid med korte og overfladiske forhold, drømmer hun om at indlede et dybere og længerevarende forhold, men føler sig utryg ved at skulle ud på datingmarkedet.

____________________________________

 

Hej brevkasse
Jeg skriver til dig, fordi jeg gerne vil have lidt gode råd i forbindelse med, at jeg gerne vil finde en mand at dele tilværelsen med.
Jeg er 38 og har i for sig et dejligt og beriget liv; Jeg har et godt, men krævende job, en stor vennekreds og en dejlig familie. Jeg er mor til en skøn dreng på 5 år, som jeg har været alene med siden han kom til verden.
Jeg har ikke været i fast forhold de sidste 10 år, da jeg har haft stor tilknytning til min søns far. Vi har aldrig været et par, men har i 7 år haft et seksuelt forhold.
Jeg er nu ved at være "mættet" af den form for forhold, og kan virkelig mærke, at jeg savner en mand at dele livet med. Altså en mand, som, på godt og ondt, ønsker at indgå i mit/vores liv fuldt ud.
Min udfordring er imidlertid, at jeg overhoved ikke kan finde ud at begå mig, når det kommer til at skulle tage kontakt til en fremmed mand. Det skal siges, at jeg, inden jeg blev mor, var meget aktiv på diverse datingsider, men at det aldrig rigtig førte til noget. Jeg synes, det er rigtig svært med denne form for "salg" af sig selv, og vil egentlig helst mødes ansigt til ansigt.
Jeg har, i de forhold jeg tidligere har haft, ofte følt mig trådt på og løget overfor, og jeg har generelt svært ved at stole på mænd. Samtidig har jeg lidt problemer med mit selvværd, og tager nogle gange mig selv i at tænke: Ja, hvad fanden har jeg også at tilbyde...
Men følelsen af, at der mangler noget i livet gør, at jeg ikke føler mig rigtig glad og tilfreds. Det er hårdt at være alenemor med en fuldtidsstilling, og det er hårdt ikke have nogen form for sparring eller nærhed med et voksent menneske.
Omkring nytår tog fanden ved mig, og jeg gjorde noget, som jeg ikke har gjort før: Jeg tog, via Facebook, kontakt til en fyr, jeg kun kender overfladisk. Jeg skrev, at jeg egentlig altid havde synes, han så rigtig sød ud. Men jeg hørte aldrig fra ham. Jeg ved så heller ikke lige, hvad jeg havde forventet, måske bare et tak...
Siden den episode har jeg haft rigtig svært ved at komme op på hesten igen. Og ja, der burde skulle mere til at vælte mig af pinden, men hvordan finder jeg modet til at forsøge igen? Og er der nogen måder, at gøre det på, som er bedre end andre? Hvordan ved jeg, om jeg har sat barren for højt, altså hvad nu hvis de mænd, som jeg finder attraktive, aldrig ville falde for én som mig?

Kærligt, den fortvivlede
____________________________________

Kære fortvivlede,

Tak for din mail.
Jeg vil meget gerne forsøge at give dig lidt gode råd og vejledning i forbindelse med den situation, som du beskriver, du befinder dig i.
Du vil gerne finde en partner til et nært og ærligt parforhold, men synes, det er svært at skulle ud på datingmarkedet. Du skriver også, at du indimellem er i tvivl om, hvorvidt du selv har noget at byde ind med i et parforhold. Samtidig er du usikker på, om du sætter alt for høje krav til en partner, og i tvivl om, hvorvidt de mænd, du finder attraktive, vil være interesseret i dig.

Gode kort på hånden
Med de mange tanker du gør dig, kan jeg godt forstå, at du kan føle dig lidt usikker på, om det vil lykkes dig at finde en god partner, men her skal du huske, at du jo faktisk har nogle rigtig gode kort på hånden: Du skriver, at du har et skønt liv med et dejligt og udfordrende job, en dejlig søn, en stor vennekreds og en dejlig familie. Når man har så mange velfungerende og positive ting i sit eget liv, så er det faktisk det bedste udgangspunkt for at møde en partner, der også selv har godt styr på tilværelsen. Derfor mener jeg, at det godt kan lykkes dig, at finde en, der kan have lyst til et tæt familieliv, og samtidig være en, som du vil føle dig tryg ved og kunne stole på.

Gør rent bord
Hvis du skal finde en ny partner, så er det først og fremmest vigtigt, at du får afsluttet det seksuelle forhold, du har til din søns far. Når han har betydet så meget for dig rent følelsesmæssig, så kan det forkludre dine chancer for at knytte dig til et andet menneske, hvis dit hjerte og din seksualitet stadig tilhører din søns far. Så sørg for, at gøre rent bord, så du er fri af tidligere forhold og helt klar til at fokusere på en ny partner.

Vælg partner med omhu
Når du skal vælge en ny partner, så er det vigtigt, at du bruger din sunde fornuft, så du ikke igen udsættes for løgn og svig. Det virker som om, du ofte har følt dig tiltrukket af den forkerte type mænd, mænd som har løget og svigtet dig, og at dette er årsagen til, at du nu har svært ved at føle tillid til de mænd, du møder.
Måske føler du dig umiddelbart mest tiltrukket af den smarte, charmerende type, den type som bruger store ord, men i virkeligheden ikke har så meget at byde ind med. Det er ikke dem, du skal kigge efter nu, for ønsker du en trofast og loyal partner, som du skal kunne stole på og regne med, så er det mænd, der udstråler disse kvaliteter, du skal kigge efter.

Hvor og hvordan møder man en ny partner?
Og når du udstråler, at du går efter stabile mænd, og ikke bare de mænd, der umiddelbart synes mest tiltrækkende, så mener jeg, at du øger din chance for at møde den rigtige.
I princippet kan du møde ham hvor som helst: på arbejdet, på et kursus, til en fest, gennem venindernes venner, i børnehaven osv. Du må vove at tage kontakt og komme i snak - og denne gang med en anden type mand end tidligere.
Derudover er der stadig dating siderne. Jeg er klar over, at der gemmer sig mange "nittere" bag datingprofilerne, hvor mange udgiver sig for noget helt andet end de i virkeligheden er. Men hvis du laver en profil, hvor du lægger op til det familieliv, du ønsker, så tror jeg, du vil få kontakt med nogen, der svarer til dine ønsker.

Bliv bevidst om præcist hvad du søger
Det er vigtigt, at du er klar over, at du ikke kan lave nogen om til den person, du drømmer om. De egenskaber du ønsker manden skal være i besiddelse af, skal du kunne se og iagttage helt fra begyndelsen.
Så gør dig helt bevidst om, hvad præcist det er for kvaliteter du ønsker manden besidder, og vær realistisk: Hvis du vægter loyalitet og ærlighed højst, så må det smarte, som du ellers finder attraktivt, vige pladsen.
Giv manden, som har de egenskaber du efterlyser, en chance – også selvom han måske er en helt anden type end de mænd du tidligere har haft forhold til.
Sidst, men ikke mindst, er det vigtig, at du selv lever op til de egenskaber, du efterlyser hos en mand, om at være ærlig og troværdig, og at du, når du har truffet dit valg, accepterer ham som han er.

Jeg håber, at mine råd vil hjælpe dig til at være bevidst om, hvad du har at byde ind med i et forhold. Jeg ønsker dig al mulig held med og udholdenhed i din søgen. Det tager muligvis lidt tid at finde manden, men hvis du virkelig ønsker en at dele tilværelsen med, så skal det nok lykkes for dig.


Familie & børn
Familiestrateg: Tænk dig om før du irettesætter andres børn

En ny undersøgelse fra Gallup viser, at over halvdelen af danskerne har irettesat andres børn i forældrenes påhør. Det skal man være varsom med, lyder det fra familiestrateg Bo Bresson, som blandt andre opfordrer til aldrig at opdrage på andres børn.

Læs mere
Familie & børn
Tal med dit spædbarn

Den følelsesmæssige kontakt til det lille spædbarn er vigtigt, ikke kun for barnets velbefindende lige her og nu, men også for barnets evne til at kunne aflæse følelsesmæssige udtryk hos andre mennesker senere i livet.

Læs mere
Familie & børn
Madpakker

Det kan være svært at være kreativ med madpakken hver dag året rundt, og den traditionelle madpakke med fire stykker rugbrød, et stykke frugt og et stykke grønt kan sagtens være en god og sund madpakke.

Læs mere
Familie & børn
Fødselsforberedelse

Det er en fordel at starte på fødselsforberedelseskurser så tidligt i svangerskabet som muligt. Øvelserne I gennemgår på kurset hjælper til at styrke muskler og komme i form til fødslen. Jo bedre form du er i, jo bedre kan dine muskler og krop klare den stigende vægt. Du kan, med øvelser, forebygge,...

Læs mere
Parforhold
Orker ikke at være den sure stedmor

Hun havde ellers svoret, at hun aldrig skulle have en mand med børn fra tidligere ægteskab, alligevel bor hun på fjerde år sammen med mand med børn og 5-9-ordning. Det fungerer ikke for hende. Hun er træt af at være den sure stedmor, og træt af at skulle tilsidesætte sine egne behov for deres.

Læs mere
Familie & børn
Det er okay at fravælge børn - men så gør det lige FØR du får dem!

De fleste kan sige nej til et møde eller lade mobilen blive i lommen, hvis de har et andet møde i kalenderen. Men de kan ikke sige nej, når det 'bare' er familien, de har en aftale med. Det mener familiestrateg Bo Bresson, som reagerer på en undersøgelse, der viser, at danske børnehavebørn føler sig...

Læs mere
Familie & børn
Spædbarnsets søvn

Spædbørns søvnbehov varierer. Nogle børn er allerede i de første uger vågne i flere timer mellem to måltider, mens andre børn stort set kun er vågne, mens de spiser eller får skiftet bleen.

Om barnet er søvnigt eller vil have lidt mere mad, kan være svært at afgøre for nye forældre og først efter...

Læs mere
Familie & børn
Gravides kost

Gennem en fornuftig kostsammensætning bidrager du ikke kun til dit eget velbefindende og sundhed, men også til dit barn. Derfor har Sundhedsstyrelsen udarbejdet en stribe gode råd til gravide.

 

Læs mere
Familie & børn
Gener og ubehag

Under graviditeten sker voldsomme forandringer af kroppen og med dem oplever nogle kvinder desværre også gener som; kvalme, hæmorider, ømhed i bækkenet, voldsom træthed, vand i benene, halsbrand og svingende humør. Generne skyldes en kombination af hormonale ændringer og større fysisk belastning....

Læs mere
Familie & børn
Et liv med småbørn og gigt

Det er skønt at få børn. Også for mennesker med gigt. Ca. 11.700 kvinder i Danmark har gigt og er i en alder, hvor det at få børn er en naturlig del af ens livscyklus. Men for en stor dels vedkommende vil beslutningen om at få børn være svær. Ikke alene fordi det kræver kreativitet og overskud at få...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Modvirk alderstegn <BR>med tre fugtgivende ansigtscreme

Modvirk alderstegn
med tre fugtgivende ansigtscreme

Zoologisk have plakater

Zoologisk have plakater

Kagefad Cloud fra Muubs

Kagefad Cloud fra Muubs

Psykoterapi som behandling af panikangst

Psykoterapi som behandling af panikangst

Nye Bøger
Kram i madkassen

Går du også op i at lave gode madpakker, og har du brug for frisk inspiration til at få nogle nye, nemme, sunde og velsmagende indslag i kassen? Så er denne bog lige noget for dig!

Læs mere
Rollinger og roulader

Da Sif Orellana udgav bogen 'Krudtugler & kanelsnegle' blev det hurtigt en bestseller med foreløbig 110.000 solgte eksemplarer. Nu følges den populære bog op med bogen 'Rollinger & Roulader', en smuk og inspirerende livsstils- og inspirationsbog med fokus på hverdagen med børn.

Læs mere
Det Skriver Andre Medier...
20.06.2018

Sankthans: Afbrændingsforbud ophævet i flere kommuner

Dr.dk

Vådt vejr og lavere temperaturer får flere kommuner til at ophæve afbrændingsforbud og tillade bål til sankthans. Læs mere


24.04.2018

Ny forskning: Tidlig screening for tarmkræft øger chancen for at overleve

Dr.dk

Forskere fra Regionshospitalet Randers har i et nyt, stort studie slået fast, at chancen for at opdage tarmkræft, før den har bredt sig, er tre gange højere, når man siger ja tak til en screening. Læs mere


11.04.2018

Astma-Allergi Danmark: Vær forsigtig med hårfarve

Astma-allergi.dk

En undersøgelse fra Videncenter for Allergi af hårfarve viser store forskelle i instruktionerne til den allergitest, som det anbefales at lave, inden man bruger produktet. Der er derfor grund til bekymring, når det kommer til sikkerhed og validitet af allergitesten, lyder konklusionen. Læs mere


10.04.2018

Hver anden betaling med Dankort er nu kontaktløs

Nets

Det kontaktløse Dankort fortsætter sin himmelflugt i de danske butikker. I løbet af kun to og et halvt år har det kontaktløse Dankort allerede nået en imponerende milepæl på 50% af alle betalinger i butikkerne, hvilket overgår alle forventninger, skriver nets. Læs mere


10.04.2018

Smykkekøb kan give skattesmæk

Jyllandsposten.dk

Landsskatteretten har for nylig givet en dansk kvinde et skattesmæk for at købe smykker på en rejse. Læs mere


08.04.2018

32,4 millioner kr. indsamlet til Kræftens Bekæmpelse

Cancer.dk

Flere end 25.000 frivillige gik i dag fra dør til dør for at samle ind ved Kræftens Bekæmpelses årlige landsindsamling.

"Det er en imponerende indsats, der er ydet. Både blandt de mange indsamlere og dem, som har givet et bidrag. Den støtte er med til at bane vejen for, at vi kan hjælpe dem,... Læs mere


Arkiv

Send en hilsen
^