Kunstbog: The Age of Collage
Lange fingerløse handsker
Field Table We Do Wood
Canett Furniture glasstager
Singlemor søger kæreste

Fra brevkassen: Efter en tid med korte og overfladiske forhold, drømmer hun om at indlede et dybere og længerevarende forhold, men føler sig utryg ved at skulle ud på datingmarkedet.

____________________________________

 

Hej brevkasse
Jeg skriver til dig, fordi jeg gerne vil have lidt gode råd i forbindelse med, at jeg gerne vil finde en mand at dele tilværelsen med.
Jeg er 38 og har i for sig et dejligt og beriget liv; Jeg har et godt, men krævende job, en stor vennekreds og en dejlig familie. Jeg er mor til en skøn dreng på 5 år, som jeg har været alene med siden han kom til verden.
Jeg har ikke været i fast forhold de sidste 10 år, da jeg har haft stor tilknytning til min søns far. Vi har aldrig været et par, men har i 7 år haft et seksuelt forhold.
Jeg er nu ved at være "mættet" af den form for forhold, og kan virkelig mærke, at jeg savner en mand at dele livet med. Altså en mand, som, på godt og ondt, ønsker at indgå i mit/vores liv fuldt ud.
Min udfordring er imidlertid, at jeg overhoved ikke kan finde ud at begå mig, når det kommer til at skulle tage kontakt til en fremmed mand. Det skal siges, at jeg, inden jeg blev mor, var meget aktiv på diverse datingsider, men at det aldrig rigtig førte til noget. Jeg synes, det er rigtig svært med denne form for "salg" af sig selv, og vil egentlig helst mødes ansigt til ansigt.
Jeg har, i de forhold jeg tidligere har haft, ofte følt mig trådt på og løget overfor, og jeg har generelt svært ved at stole på mænd. Samtidig har jeg lidt problemer med mit selvværd, og tager nogle gange mig selv i at tænke: Ja, hvad fanden har jeg også at tilbyde...
Men følelsen af, at der mangler noget i livet gør, at jeg ikke føler mig rigtig glad og tilfreds. Det er hårdt at være alenemor med en fuldtidsstilling, og det er hårdt ikke have nogen form for sparring eller nærhed med et voksent menneske.
Omkring nytår tog fanden ved mig, og jeg gjorde noget, som jeg ikke har gjort før: Jeg tog, via Facebook, kontakt til en fyr, jeg kun kender overfladisk. Jeg skrev, at jeg egentlig altid havde synes, han så rigtig sød ud. Men jeg hørte aldrig fra ham. Jeg ved så heller ikke lige, hvad jeg havde forventet, måske bare et tak...
Siden den episode har jeg haft rigtig svært ved at komme op på hesten igen. Og ja, der burde skulle mere til at vælte mig af pinden, men hvordan finder jeg modet til at forsøge igen? Og er der nogen måder, at gøre det på, som er bedre end andre? Hvordan ved jeg, om jeg har sat barren for højt, altså hvad nu hvis de mænd, som jeg finder attraktive, aldrig ville falde for én som mig?

Kærligt, den fortvivlede
____________________________________

Kære fortvivlede,

Tak for din mail.
Jeg vil meget gerne forsøge at give dig lidt gode råd og vejledning i forbindelse med den situation, som du beskriver, du befinder dig i.
Du vil gerne finde en partner til et nært og ærligt parforhold, men synes, det er svært at skulle ud på datingmarkedet. Du skriver også, at du indimellem er i tvivl om, hvorvidt du selv har noget at byde ind med i et parforhold. Samtidig er du usikker på, om du sætter alt for høje krav til en partner, og i tvivl om, hvorvidt de mænd, du finder attraktive, vil være interesseret i dig.

Gode kort på hånden
Med de mange tanker du gør dig, kan jeg godt forstå, at du kan føle dig lidt usikker på, om det vil lykkes dig at finde en god partner, men her skal du huske, at du jo faktisk har nogle rigtig gode kort på hånden: Du skriver, at du har et skønt liv med et dejligt og udfordrende job, en dejlig søn, en stor vennekreds og en dejlig familie. Når man har så mange velfungerende og positive ting i sit eget liv, så er det faktisk det bedste udgangspunkt for at møde en partner, der også selv har godt styr på tilværelsen. Derfor mener jeg, at det godt kan lykkes dig, at finde en, der kan have lyst til et tæt familieliv, og samtidig være en, som du vil føle dig tryg ved og kunne stole på.

Gør rent bord
Hvis du skal finde en ny partner, så er det først og fremmest vigtigt, at du får afsluttet det seksuelle forhold, du har til din søns far. Når han har betydet så meget for dig rent følelsesmæssig, så kan det forkludre dine chancer for at knytte dig til et andet menneske, hvis dit hjerte og din seksualitet stadig tilhører din søns far. Så sørg for, at gøre rent bord, så du er fri af tidligere forhold og helt klar til at fokusere på en ny partner.

Vælg partner med omhu
Når du skal vælge en ny partner, så er det vigtigt, at du bruger din sunde fornuft, så du ikke igen udsættes for løgn og svig. Det virker som om, du ofte har følt dig tiltrukket af den forkerte type mænd, mænd som har løget og svigtet dig, og at dette er årsagen til, at du nu har svært ved at føle tillid til de mænd, du møder.
Måske føler du dig umiddelbart mest tiltrukket af den smarte, charmerende type, den type som bruger store ord, men i virkeligheden ikke har så meget at byde ind med. Det er ikke dem, du skal kigge efter nu, for ønsker du en trofast og loyal partner, som du skal kunne stole på og regne med, så er det mænd, der udstråler disse kvaliteter, du skal kigge efter.

Hvor og hvordan møder man en ny partner?
Og når du udstråler, at du går efter stabile mænd, og ikke bare de mænd, der umiddelbart synes mest tiltrækkende, så mener jeg, at du øger din chance for at møde den rigtige.
I princippet kan du møde ham hvor som helst: på arbejdet, på et kursus, til en fest, gennem venindernes venner, i børnehaven osv. Du må vove at tage kontakt og komme i snak - og denne gang med en anden type mand end tidligere.
Derudover er der stadig dating siderne. Jeg er klar over, at der gemmer sig mange "nittere" bag datingprofilerne, hvor mange udgiver sig for noget helt andet end de i virkeligheden er. Men hvis du laver en profil, hvor du lægger op til det familieliv, du ønsker, så tror jeg, du vil få kontakt med nogen, der svarer til dine ønsker.

Bliv bevidst om præcist hvad du søger
Det er vigtigt, at du er klar over, at du ikke kan lave nogen om til den person, du drømmer om. De egenskaber du ønsker manden skal være i besiddelse af, skal du kunne se og iagttage helt fra begyndelsen.
Så gør dig helt bevidst om, hvad præcist det er for kvaliteter du ønsker manden besidder, og vær realistisk: Hvis du vægter loyalitet og ærlighed højst, så må det smarte, som du ellers finder attraktivt, vige pladsen.
Giv manden, som har de egenskaber du efterlyser, en chance – også selvom han måske er en helt anden type end de mænd du tidligere har haft forhold til.
Sidst, men ikke mindst, er det vigtig, at du selv lever op til de egenskaber, du efterlyser hos en mand, om at være ærlig og troværdig, og at du, når du har truffet dit valg, accepterer ham som han er.

Jeg håber, at mine råd vil hjælpe dig til at være bevidst om, hvad du har at byde ind med i et forhold. Jeg ønsker dig al mulig held med og udholdenhed i din søgen. Det tager muligvis lidt tid at finde manden, men hvis du virkelig ønsker en at dele tilværelsen med, så skal det nok lykkes for dig.


Parforhold
Orker ikke at være den sure stedmor

Hun havde ellers svoret, at hun aldrig skulle have en mand med børn fra tidligere ægteskab, alligevel bor hun på fjerde år sammen med mand med børn og 5-9-ordning. Det fungerer ikke for hende. Hun er træt af at være den sure stedmor, og træt af at skulle tilsidesætte sine egne behov for deres.

Læs mere
Familie & børn
Bekymring for børnebørn i skilsmisse

Fra brevkassen: Mens hendes datter er ophængt af karriere og skilsmisse, så er bedstemor bekymret for børnebørnene, og spørger brevkassen om, hvordan hun får talt med sin datter om sin bekymring.

Læs mere
Familie & børn
Kan man 'smitte' sine børn med spiseforstyrrelse?

Fra brevkassen: Hun har, gennem det meste af sit liv, haft spiseforstyrrelse. Nu synes hun, at hendes søn udviser nogle af de samme symptomer, og hun spørger psykologen, hvordan hun skal takle situationen.

Læs mere
Brevkasse
For børnenes skyld

Fra brevkassen: For børnenes skyld vil hun gerne have styr på sine følelser af modstand for eksmanden og hans nye liv.

Læs mere
Familie & børn
Børns mobning rammer hele familien

Fra brevkassen: På grund af mobning, har deres datter flyttet skole. Datteren trives nu, men tilbage sidder moderen med masser af uforløst vrede over, at hverken den tidligere skole eller de andre forældre gjorde noget som helst for at bekæmpe mobningen.

Læs mere
Penge & økonomi
Splittelse i familien omkring arv

Fra brevkassen: Hun er bekymret for, at der skal opstå splittelse i familien i forbindelse med, at deres far i særlig grad har betænkt deres stedmor frem for sine børn, i sit testamente.

Læs mere
Parforhold
Mistet lysten til sex

Hvad gør man, når man har mistet lysten til seksuelt samvær med den mand, man elsker?

Læs mere
Familie & børn
Teenagedreng afhængig af computerspil

Hendes 13-årige søn er besat af computerspil, hvilket bekymre hende og ikke mindst hendes kæreste, som mener, at hendes søn er skadeligt afhængig af spil ...

Læs mere
Familie & børn
Fertilitet

stamceller, fertilitet, fertilitetsklinikker, Infertilitet, ufrugtbarhed, ufrivillig

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Selecteddesigners.dk <BR>Her præsenteres tidens smykke-darlings

Selecteddesigners.dk
Her præsenteres tidens smykke-darlings

12 uundværlige tips til rejsen

12 uundværlige tips til rejsen

Let & luksuriøst

Let & luksuriøst

5 cool gaveidéer til små og store drenge

5 cool gaveidéer til små og store drenge

Nye Bøger
Kram i madkassen

Går du også op i at lave gode madpakker, og har du brug for frisk inspiration til at få nogle nye, nemme, sunde og velsmagende indslag i kassen? Så er denne bog lige noget for dig!

Læs mere
Rollinger og roulader

Da Sif Orellana udgav bogen 'Krudtugler & kanelsnegle' blev det hurtigt en bestseller med foreløbig 110.000 solgte eksemplarer. Nu følges den populære bog op med bogen 'Rollinger & Roulader', en smuk og inspirerende livsstils- og inspirationsbog med fokus på hverdagen med børn.

Læs mere
Det Skriver Andre Medier...
20.01.2018

Kvinder og børn der er udsat for vold afvises på krisecentre

Danner.dk

Ifølge tal fra Socialstyrelsen afvises tusindvis af voldsudsatte kvinder på landets krisecentre pga. pladsmangel.

"Det er i værste tilfælde livsfarligt, da vi ved, at det farligste tidspunkt for en voldsudsat kvinde er, når hun forsøger at forlade eller forlader voldsudøveren" siger Lisbeth Jessen,... Læs mere


17.01.2018

Nyt studie: Overvægt øger risikoen for astma

Astma-allergi.dk

Det er lykkedes danske og internationale forskere at komme med et svar på det spørgsmål, der længe har floreret – er det astma, der kan føre til overvægt, eller forholder det sig lige omvendt? Læs mere


09.01.2018

Hudallergi rammer som aldrig før

Astma-allergi.dk

Danskere rammes i stigende grad af hudallergi overfor parfume og konserveringsmidler. Stigningen bekymrer Astma-Allergi Danmark, der med kampagnen FRAGILE nu sætter fokus på problemet. Læs mere


02.01.2018

Phishing: Sådan får du dine penge tilbage

Tænk.dk

Fupmails og falske beskeder skal lokke dig til at give svindlere adgang til din konto. Men hvad skal du gøre, hvis du er blevet narret? Læs mere


21.12.2017

Regler: Når pakken ikke når frem

Det er som udgangspunkt netbutikkens ansvar, at pakken med julegaverne når frem som aftalt. Skulle uheldet være ude, så pakken ikke når frem i tide, leveres et andet sted end aftalt eller er pist væk, så er der regler på området og gode råd at hente på den offentlige forbrugerportal forbrug.dk.

 

Læs mere


18.12.2017

Danskerne fravælger foie gras

Dyrenesbeskyttelse.dk

Der er mindre foie gras på de danske borde: Ny undersøgelse viser, at otte ud af ti danskere ikke spiser foie gras. Derudover viser tal fra Danmarks Statistisk, at importen af foie gras generelt har været faldende siden 2006. Læs mere


Arkiv

^