Muubs Fishtrap
Canett Furniture
Riviera Maison olie-/eddike
Heathcote & Ivory Morris & Co.
Sensommer
Opskrift: Hyldebærsaft

I skovbryn, i hegn og i haven - hylden vokser overalt - og det er nu, de smukke sorte hyldebær skal plukkes, hvis du vil have hyldebærsaft til de lange vinteraftner. Af de smukke sorte bær, kan du nemlig koge en skøn, mørkerød saft, der smager helt fantastisk og er sprængfyldt med C-vitaminer.

Læs mere
Sensommer
Fødevarestyrelsen: Spis ikke hyldebær rå

Opkast, diarré og kvalme. Det er blot nogle af de ubehageligheder man risikerer, hvis man spiser sensommerens saftspændte hyldebær rå. Til gengæld er det lille bær en delikatesse, hvis man tager de nødvendige forholdsregler.

Læs mere
Sensommer
Maren Korsgaards hyldebærsuppe

Hyldebærsuppe er en skøn dansk efterårsret, som varmer og smager. Her får du Maren Korsgaards nemme opskrift. Nyd suppen med sprøde tvebakker.

Læs mere
Sundhed
Farmaceut: Danskerne mangler viden om antibiotika

At vågne op ør, varm og med de første tegn på en infektion er en situation, alle frygter. Du ved allerede nu, at du kan se frem til flere dage i sengen med et forbrug af halspastiller og kleenex, der siger spar to - og den periode vil de fleste gerne forkorte mest muligt. Så når lægen kan ordinere...

Læs mere
Haven & altanen
Havens Dag 2017

Søndag den 10. september fejrer landets planteskoler og havecentre Havens Dag 2017. Her er alle haveelskere, store som små, inviteret til at besøge det lokale havecenter, hvor der venter masser af inspiration til nye tiltag og projekter i haven. I år har arrangementet fået titlen 'Nord, syd, øst...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kalkun i chili-chokoladesauce

Kalkun og chokolade .. Det lyder måske mærkeligt, men denne ret smager helt forrygende af dejlige krydderier, tomat og et touch af mørk chokolade, der runder smagen af. Og opskriften er enkelt: Lad kalkunkød simrer i stærk, krydret tomatsauce med sesamfrø, og server retten med quinua, salat og evt....

Læs mere
Sensommer
Hvilket æble er dit yndlingsæble?

I løbet af efteråret, og efterhånden som de forskellige æblesorter modnes, vil man hos grønthandlere og i dagligvarebutikker kunne finde mere end 20 forskellige æblesorter. Hvilket æble er dit yndlingsæble?

Læs mere
Julestemning
Årets julekonfekt!

Den klassiske marcipan fra Odense blev sidste jul, i en test i TÆNK, kåret som Danmarks bedste marcipan, og det kan man godt forstå, for den klassiske marcipan er indbegrebet af jul i de fleste danske hjem. Og når vi snart igen skal i gang med de hjemmelavede julelækkerier, så er Odense Marcipan...

Læs mere
Sjæl & psyke
Derfor går du kold klokken 14

Mens nogle af os er A-mennesker og andre B-mennesker, så har mange af os det til fælles, at vi går kolde først på eftermiddagen. Ifølge forskere fra Swinburne University of Technology i Melbourne, så skyldes fænomenet i vid udstrækning kroppens indre ur, den såkaldte circadianrytme, som styrer...

Læs mere
Forbrugernyt
Fremtidsfuldmagt: Hvem træffer beslutninger for dig, hvis du bliver syg eller dement?

Fra fredag den 1. september 2017 har du mulighed for at oprette en fremtidsfuldmagt og dermed udpege én eller flere fremtidige repræsentanter; såkaldte fremtidsfuldmægtige, som du beslutter, skal sørge for din økonomi og personlige forhold, hvis du på et tidspunkt ikke længere selv har evne til det....

Læs mere
UDSALG!
Yndlingsopskrift

Disse langtidshævede havregrødsboller med fuldkornsspeltmel smager og mætter. Og så kan de tilmed anbefales til folk med sarte maver.

Seneste shop annoncer
Shopping i Singapore

Shopping i Singapore

Tidløst og lækkert

Tidløst og lækkert

Semibasic sengetøj

Semibasic sengetøj

Tryghed hos tandlægen

Tryghed hos tandlægen

Den skjulte tråd

Reynolds Woodcock er en kunstner. Hans kunst er kjoler. De smykker kongelige, adelige, filmstjerner og i det hele taget det finere borgerskabs kvinder i 1950’ernes London – leglighedsvis også fine gæster fra kontinentet. Men det er kjolen, der er værket. Selv er han overbevist ungkarl, og der er...

Læs mere

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Konkurrence

Vind entré til Lakridsfestival 2018

I weekenden 24. og 25. marts, kan man tage med på en sansefuld rejse gennem smagen af lakrids. På Lakridsfestival 2018 i København præsenterer lakridseksperter et lakrids-univers, hvor lakrids kan smages og opleves på allernærmeste hold.  

Det Skriver Andre Medier...
20.01.2018

Kvinder og børn der er udsat for vold afvises på krisecentre

Danner.dk

Ifølge tal fra Socialstyrelsen afvises tusindvis af voldsudsatte kvinder på landets krisecentre pga. pladsmangel.

"Det er i værste tilfælde livsfarligt, da vi ved, at det farligste tidspunkt for en voldsudsat kvinde er, når hun forsøger at forlade eller forlader voldsudøveren" siger Lisbeth Jessen,... Læs mere


17.01.2018

Nyt studie: Overvægt øger risikoen for astma

Astma-allergi.dk

Det er lykkedes danske og internationale forskere at komme med et svar på det spørgsmål, der længe har floreret – er det astma, der kan føre til overvægt, eller forholder det sig lige omvendt? Læs mere


09.01.2018

Hudallergi rammer som aldrig før

Astma-allergi.dk

Danskere rammes i stigende grad af hudallergi overfor parfume og konserveringsmidler. Stigningen bekymrer Astma-Allergi Danmark, der med kampagnen FRAGILE nu sætter fokus på problemet. Læs mere


02.01.2018

Phishing: Sådan får du dine penge tilbage

Tænk.dk

Fupmails og falske beskeder skal lokke dig til at give svindlere adgang til din konto. Men hvad skal du gøre, hvis du er blevet narret? Læs mere


21.12.2017

Regler: Når pakken ikke når frem

Det er som udgangspunkt netbutikkens ansvar, at pakken med julegaverne når frem som aftalt. Skulle uheldet være ude, så pakken ikke når frem i tide, leveres et andet sted end aftalt eller er pist væk, så er der regler på området og gode råd at hente på den offentlige forbrugerportal forbrug.dk.

 

Læs mere


18.12.2017

Danskerne fravælger foie gras

Dyrenesbeskyttelse.dk

Der er mindre foie gras på de danske borde: Ny undersøgelse viser, at otte ud af ti danskere ikke spiser foie gras. Derudover viser tal fra Danmarks Statistisk, at importen af foie gras generelt har været faldende siden 2006. Læs mere


Arkiv

^