Få tips til din tøjstil

Så er der rigtig godt nyt til kvinder på flugt fra dyre fejlkøb, flygtig mode & kropumulige kvindebilleder. Stylist og foredragsholder Katrine Holck har skrevet guiden "De 7 Kropstyper", en guide som skal hjælpe os til at klæde os efter vores sande kropstype og undgå de klassiske fejl foran spejlet.

I guiden beskriver hun syv kropstyper og de fordele og udfordringer, som følger med de enkelte typer. Til hver kropstype følger der et gennemarbejdet værktøj, som trin-for-trin illustrerer, hvordan man på fineste vis flatterer sine former. Der er ingen facitliste og ingen løftede pegefingre, blot gode råd og kyndig vejledning. En guide smækfyldt med gode råd, illustrationer og masser af brugbar info.

Læs Katrine Holcks beskrivelse af de syv kropstyper, find ud af hvilken type du er og få hendes gode råd ..:


Kurve-type

Er du misundelig på de små fine kvinde-kroppe, der fikst kan vimse omkring?? Så må du se at komme over det, for petit blir´ du aldrig - og frk. fin & nysselig er din direkte modsætning. MEN du er Kvinde med STORT K. Gør du det rigtigt, kan du fange alles øjne! Så se at få det bedste ud af din kurvede krop.
Men det BULER jo ud alle vegne...#.?? Muligvis. Men det er der råd for: Vil du camouflere nogle af dine ”udposninger”, så kan det klares fikst, bl.a. sådan her: Godt undertøj. Godt undertøj. Godt undertøj. Virkelig! - det er alfa omega. Shapewear? – Oh yes, det kan seriøst gøre underværker. Dernæst skal kurvede kvinder tænke meget over, hvilket materiale tøjet er lavet af. Ikke for stift som fx taft og heller ikke tung strik. Din talje er forholdsvis kort, så tænk over, hvordan du forlænger din krop og tilfører noget talje. En go´ taljeret habitjakke med dyb V-udskæring og knaplukning i taljen er perfekt. Prøv en farvestrålende (metallic?) top indenunder. Det gir´ fokus lige midt på barmen, som er en af dine store fordele.
Balancér det samlede udtryk med fodtøj, der passer til din krop og suppler evt. med iøjnefaldende øreringe og evt. en stor markant ring. Enkle ting, der vil fungere godt.

Få flere gratis tips til kropstypen ”Kurve” >>8-tallet

Ohh, hvilken herlig krop. Igennem tiderne indbegrebet af fiminitet, som en græsk gudinde er du skabt. Men synes du selv det?? Og er det svært for dig at passe tøjet i butikkerne?
No wonder. Meget stangtøj er designet til ultraslanke kvinder - ikke kurvede modeller som dig. Tøjet kommer hurtigt til at se ud som om det er klistret på dig (strammer og irriterer) eller også vil du føle dig en anelse gravid, fordi dine fyldige bryster og hofter er i vejen.
Men hey. Du er indehaver af den mest eftertragtede kvindekrop overhovedet - VIS DEN FREM, lad den stå alene. Du behøver ikke alverdens tingeltangel for at se godt ud. Tværtimod. Keep it simple.
Gode køb er: Bluser med V-udskæring, Simple smykker - din figur skal nok vække opsigt i sig selv. Sko med hæl som får din silhouet til at se længere ud og knap så kompakt. Bukser med lige ben.

Få flere gratis tips til kropstypen ”8-tallet” >>Rektangel

Slank er du. Med de lækreste ben. Uden den store mave. Ahh ... En pige som mange misunder.
Men er du ked af din kropstype, fordi der ingen kurver er? Eller fordi du har svært ved at finde tøj der ikke stumper på ærmer og ben? Ok, så hør her: Du har masser (med streg under) af fordele, vi skal bare ha´ noget ”figur” ind. Og det gør vi ved at bryde din krop op i flere dele:
Barm: Her er det nemt at lægge fylde på, hvis du ønsker det. Start med din BH. Vælg bluser
og toppe med V-udskæring, empiresnit og slå-om effekt.
Arme: Dine arme er lange og smukke. Vis dem i flotte farver, fx med flagermus-ærmer i smukke mønstre. Kraftige armbånd.
Ben: Du har fantastiske stænger. VIRKELIG. Vis dem frem i fx stramt tøj & høje hæle (både sko og støvler).
Bagdel: Lille numse gør det let at hoppe i langt de fleste jeans uden problemer. Find nogle der komplimenterer netop din numse og dine ben. Vælg nederdele/kjoler der slutter ved knæene.

Få flere gratis tips til kropstypen ”Rektangel” >>


Rund

Den runde kvinde er oftest hende med mindst selvværd. – og hvorfor mon? Fordi hun føler sig stor, forkert og alt for voluminøs i forhold til alle andre, specielt kvinder.
Hun skænker ikke sin smukke barm, fine kraveben og ofte fantastiske hud en tanke. Nej hendes eneste fokus er at skjule sig så meget som muligt. Men hun snyder sig selv (og os andre) for sine helt åbenlyse fordele.
Er du en af dem der har gemt sig i mindre cirkustelte? Jeans og beton-bluser (dem der er tykke og firkantede)? Eller værre: Lange nederdele og cowboyjakker? Så er det tid at smide hele skidtet UD. Nu. UD med det, og se så her:
Begynd med undertøjet. Alle vi kødfulde kvinder må ha undertøj, der sidder LIGE I SKABET så vores kurver holdes på plads og vises på bedste måde.
Du vil se absolut dejlig ud med T-shirts med rynkeeffekt omkring livet, skjorter med V-udskæring og fx smukke detaljer på ærmer og bryst. En lækker jakke (eller vest) med bindebånd i taljen eller lige under barmen vil være helt uundværlig (over en kjole, skjorte osv.) Bær din krop med stolthed og ynde. Eksperimenter med mønstre og farver og husk lyse farver gør større - mørke gør mindre.

Få flere gratis tips til kropstypen ”Rund” >>


Firkant

Føler du dig lidt maskulin? Lidt stærk, voldsom og lidt for solid? Ikke sikkert du gør, men mange firkantede frøkener har det sådan. Forståeligt nok. For hvor er taljen som mange forbinder med feminitet? Pist væk. Eller gemt i tøj der udvisker den fuldstændig. Det laver vi lige om på med det vuns:
Lige linier? Nej tak. Kurver? YES.
Få luft og fylde i dit tøj. Detaljer der blødgør dit kantede udtryk. Vis hud. Ben, hals, kavalergang, arme og fødder. Marker taljen, selvom du ikke synes den er der, med bælter, striber, mønstre mv. Det KAN lade sig gøre. 3/4 lange ærmer er godt, evt. med fine detaljer på det nederste stykke. Det viser dine smukke håndled, hænder og underarme.
Øreringe, armbånd og halskæder skal være markante, ellers drukner de. Hvad med en smuk glimtende ring??
Lad kjoler og nederdele stoppe ved dine knæ, det samme gælder gamascher og bukser og gi´ den så MAX gas i lækre sko - gerne med hæl. Ikke for små og pusse-nussede, men heller ikke for tunge og klodsede. Pas på med stormønstret tøj, men hop gerne i både ensfarvet og små-mønstret. Og endnu bedre - en kombination, der vil tilføre kurver og ”blødhed” til dit samlede look.


Få flere gratis tips til kropstypen ”Firkant” >>


Sporty

Eller skulle jeg sige: Frk. Catwalk? For det er det du er. Enhver designers drøm. Nå, så det synes du ik´? Men så lad mig lige kort opsummere din kropstype: Du er skabt til at se godt ud i stort set al slags tøj, fordi din krop er ultranem at klæde på. Du har ingen uforudsete buler, dine arme og ben er slanke og din fremtoning er atletisk. ”Mere kvindelighed” siger du, ”flere kurver..” Jamen værsgo´:
Dine ben er din største fordel. Udnyt det med ultra-stramme bukser og høje fine sandaler/sko/støvler. Find lette stoffer som chiffon, der smyger sig fint om din krop og tilfører feminitet. Invester i en god jakke med fokus på taljen i en let A-form.
Nederdele og kjoler med let klokkeform er fantastiske til at skabe balance og ynde til din kropstype.


Få flere gratis tips til kropstypen ”Sporty” >>


Dråbe

DU har en af de mest ønskede fordele overhovedet: En markant rund numse. Og når det drejer sig om sexede kropstyper, er du allerede et langt skridt foran. Men du er måske godt træt af din fyldige bagdel? Fordi den stjæler al opmærksomhed og gør det svært at finde underdele? Jamen, så følg med her: Vi flytter fokus og retter blikket mod dine smukke smalle skuldre, fine kraveben og hals. Her kan du eksperimentere med alt, der gir mening og volumen. Du vil se fantastisk ud i kjoler, skjorter og bluser med bådudskæring, kraver og specielle ornamenter. Find gode jakker med let vatterede skuldre og du har mulighed for at dresse op og ned uden problemer. Vælg mørke underdele og lysere overdele, fx mørke bukser med lige ben, en hvid skjorte, en lækker vest med bindebånd. Tilføj en KNALDrød halskæde og røde sko? Voila!

Få flere gratis tips til kropstypen ”Dråbe” >>Læs mere om Katrine Holcks virksomhed og foredrag på  Katrineholck.com >>


Udskrevet fra www.kvindeguiden.dk - 24-05-2015 08:51:43