Krydret rødkål med appelsindressing

Kategori: Julemad

Krydret rødkål med appelsindressing 

Lun rødkålssalat med ingefær, allehånde og kanel samt frisk appelsindressing.

KRYDRET RØDKÅL

Ingredienser:
• 25 g smør
• 500 g fintsnittet rødkål
• 2 spsk ribsgelé
• 1/4 tsk stødt ingefær
• 1/4 tsk stødt allehånde
• 1/4 tsk stødt kanel
• 1/2 tsk groft salt
• friskkværnet peber

Sådan gør du:
• Lad smøret gyldne i en dyb pande. Tilsæt rødkål, ribsgelé, ingefær, allehånde og kanel.
• Steg kålen ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min.
• Smag til med salt og peber. Server appelsindressingen i en skål ved siden af.

APPELSINDRESSING

Ingredienser:
• 3 dl ymer
• 1 tsk sukker
• 5 tsk appelsinsaft
• 1/4 tsk fintrevet appelsinskal
• 1/4 tsk groft salt
• friskkværnet peber

Sådan gør du:
• Rør ymer sammen med sukker, appelsinsaft og - skal. Smag dressingen til med salt og peber.
• Stil den tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time.
• Rør den op inden serveringen.

Kategori: Julemad

Krydret rødkål med appelsindressing 

Lun rødkålssalat med ingefær, allehånde og kanel samt frisk appelsindressing.

KRYDRET RØDKÅL

Ingredienser:
• 25 g smør
• 500 g fintsnittet rødkål
• 2 spsk ribsgelé
• 1/4 tsk stødt ingefær
• 1/4 tsk stødt allehånde
• 1/4 tsk stødt kanel
• 1/2 tsk groft salt
• friskkværnet peber

Sådan gør du:
• Lad smøret gyldne i en dyb pande. Tilsæt rødkål, ribsgelé, ingefær, allehånde og kanel.
• Steg kålen ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min.
• Smag til med salt og peber. Server appelsindressingen i en skål ved siden af.

APPELSINDRESSING

Ingredienser:
• 3 dl ymer
• 1 tsk sukker
• 5 tsk appelsinsaft
• 1/4 tsk fintrevet appelsinskal
• 1/4 tsk groft salt
• friskkværnet peber

Sådan gør du:
• Rør ymer sammen med sukker, appelsinsaft og - skal. Smag dressingen til med salt og peber.
• Stil den tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time.
• Rør den op inden serveringen.

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^