Skålesæt fra Villa Collection i bambus
Viskestykker i hør
Skænk i jern
Uhmm Box
Datapolitik: Cookie- og persondatapolitik

 

I forbindelse med, at den nye europæiske databeskyttelseslov, Databeskyttelsesforordningen, træder i kraft 25. maj 2018, har vi opdateret KvindeGuidens persondatapolitik i henhold til de nye regler. De nye regler har til hensigt at styrke og ensrette databeskyttelse for alle i Den Europæiske Union (EU) og sørge for, at der værnes om borgernes personlige oplysninger og ret til privatliv. For KvindeGuidens vedkommende betyder det, at vi er forpligtet til at orientere læsere på KvindeGuiden.dk og modtagere af KvindeGuidens nyhedsbrev om følgende:

  1. Hvem ejer KvindeGuiden?
  2. Hvilke oplysninger indsamler KvindeGuiden om læserne?
  3. Hvordan bruger KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
  4. Hvor længe opbevarer KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
  5. Hvem deler KvindeGuiden de indsamlede oplysninger med?
  6. Hvordan tjekker læsere deres oplysninger hos KvindeGuiden?

Kontakt os venligst ved yderligere spørgsmål omkring KvindeGuidens persondatapolitik.

 

  1. Hvem ejer KvindeGuiden.dk?
    KvindeGuiden.dk er en selvstændig privatejet virksomhed, som formidler nyheder, underholdning og reklamer via internet. Hjemmesiden KvindeGuiden.dk ejes og drives af:
    KvindeGuiden ApS / Mediehuset Gentofte ApS
    Bernstorfflund Alle 70, 2920 Charlottenlund
    CVR: 35522107
    Telefon: +45 39909396
    Mail: Redaktionen

  2. Hvilke oplysninger indsamler KvindeGuiden om læserne?
    - KvindeGuiden indsamler de personoplysninger om læseren, som læseren selv afgiver til -KvindeGuiden fx når vedkommende tilmelder sig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller indsender tips og indhold.
    - KvindeGuiden indsamler derudover, ved hjælp af cookies, information om alle besøg på hjemmesiden samt færden udmiddelbart før og efter læserens besøg på KvindeGuiden.dk. Informationerne drejer sig om IP-adresse, operativsystem, sprogindstilling, browsertype, udstyr type mv.

  3. Hvordan bruger KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
    De indsamlede oplysninger bruges til:
    - At hente hjemmesiden fra serveren, så hjemmesiden kan vises i læserens browser.
    - At optimere siden og give læseren den bedst mulige oplevelse.
    - At udarbejde statistik og analyse med henblik på at understøtte og forbedre indhold, tjenester og teknologier.
    - Markedsføringsformål.

  4. Hvor længe opbevarer KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
    KvindeGuiden opbevarer oplysningerne så længe det er relevant i forhold til det formål de blev indsamlet til. Herefter bliver de slettet.

  5. Hvem deler KvindeGuiden de indsamlede oplysninger med?
    KvindeGuiden videregiver ikke læsernes personoplysninger til tredjepart, medmindre læseren selv har givet udtrykkeligt samtykke hertil.

  6. Hvordan tjekker man som læser sine oplysninger hos KvindeGuiden?
    KvindeGuidens læsere har mulighed for og ret til, at få indsigt i hvilke informationer KvindeGuiden har registreret om dem, og har ligeledes ret til at gøre indsigelse mod en registrering eller få slettet oplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven og EU´s Persondataforordning. Læsere, der ønsker adgang til de oplysninger, der er registreret om dem hos KvindeGuiden eller ønsker oplysninger slettet, bedes rette henvendelse til KvindeGuiden.dk
    Læsere, der har tilmeldt sig KvindeGuidens nyhedsbrev, kan til hver en tid framelde sig igen og anmode om, at vi sletter deres personoplysninger. 
    Hvis læsere ønsker at klage over KvindeGuidens behandling af deres personoplysninger, opfordrer vi til at man kontakter Datatilsynet.

 


KvindeGuiden.dk, maj 2018

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Konkurrence

Vind Hjernøe og Ingemanns nye bog

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann netop udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen. 

Det Skriver Andre Medier...
07.09.2018

Skjult saltbombe i dyrt bagerbrød

Forbrugerrådet Tænk

Vi spiser alt for meget salt, og det er usundt for os. Det er dog de færreste, der er klar over, at brød er en af de væsentligste kilder til salt, og at det er de dyre bagerbrød, der er de største syndere. Det viser en ny undersøgelse fra Hjerteforeningen og Forbrugerrådet Tænk.

Læs mere


07.09.2018

Sukkersyge er værre for kvinder, når det gælder udvikling af hjerte-kar-sygdom

Hjerteforeningen

Ny forskning fra Hjerteforeningen bekræfter, at risikoen for udvikling af blodprop i hjertet, hjertesvigt og muligvis også blodprop i hjernen er større hos kvinder med sukkersyge end hos mænd med sukkersyge. Læs mere


04.09.2018

Test: Denne menstruationskop får bedste bedømmelse

Forbrugerrådet Tænk Kemi

Menstruationskopper har været under lup i en test fra Forbrugerrådet Tænk Kemi. I testen er menstruationskoppen af mærket Lunette Clear den eneste, der får topkarakter. Læs mere


27.07.2018

Tjek badevandet

Mst.dk

Det exceptionelle sommervejr har haft indflydelse på badevandet, hvor der er mange badestrande, der i perioder er ramt af blågrønalger. Hos Miljøstyrelsen er der nu oprettet et kort, der giver direkte adgang til badevandsforholdene i den enkelte kommune. Læs mere


12.07.2018

Drikker du nok vand i varmen?

Sundhed.dk

Motionerer du i morgensolen? Eller foretrækker du en løbetur, når sommersolen står højt på himlen?

De varme sommertemperaturer kan nemlig være hårde ved motionister, der bevæger sig udenfor. Varmen bidrager til øget svedproduktion, og du kan risikere dehydrering, hvis du ikke husker at indtage nok... Læs mere


28.06.2018

Menstruationskop - et billigere og mere bæredygtig alternativ

Forbrugerrådet Tænk

Menstruationskoppen er et billigere og mere bæredygtig alternativ til bind og tamponer, men er den noget for dig? Bliv klogere på menstruationskoppen her. Læs mere


Arkiv

^