Altankasser med selvvanding
Paper Collective
Tallerkensmækker - Frø til dyrkning
Rivièra Maison Haveromantik
Cookie- og persondatapolitik

 

I forbindelse med, at den nye europæiske databeskyttelseslov, Databeskyttelsesforordningen, træder i kraft 25. maj 2018, har vi opdateret KvindeGuidens persondatapolitik i henhold til de nye regler. De nye regler har til hensigt at styrke og ensrette databeskyttelse for alle i Den Europæiske Union (EU) og sørge for, at der værnes om borgernes personlige oplysninger og ret til privatliv. For KvindeGuidens vedkommende betyder det, at vi er forpligtet til at orientere læsere på KvindeGuiden.dk og modtagere af KvindeGuidens nyhedsbrev om følgende:

  1. Hvem ejer KvindeGuiden?
  2. Hvilke oplysninger indsamler KvindeGuiden om læserne?
  3. Hvordan bruger KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
  4. Hvor længe opbevarer KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
  5. Hvem deler KvindeGuiden de indsamlede oplysninger med?
  6. Hvordan tjekker læsere deres oplysninger hos KvindeGuiden?

Kontakt os venligst ved yderligere spørgsmål omkring KvindeGuidens persondatapolitik.

 

  1. Hvem ejer KvindeGuiden.dk?
    KvindeGuiden.dk er en selvstændig privatejet virksomhed, som formidler nyheder, underholdning og reklamer via internet. Hjemmesiden KvindeGuiden.dk ejes og drives af:
    KvindeGuiden ApS / Mediehuset Gentofte ApS
    Bernstorfflund Alle 70, 2920 Charlottenlund
    CVR: 35522107
    Telefon: +45 39909396
    Mail: Redaktionen

  2. Hvilke oplysninger indsamler KvindeGuiden om læserne?
    - KvindeGuiden indsamler de personoplysninger om læseren, som læseren selv afgiver til -KvindeGuiden fx når vedkommende tilmelder sig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller indsender tips og indhold.
    - KvindeGuiden indsamler derudover, ved hjælp af cookies, information om alle besøg på hjemmesiden samt færden udmiddelbart før og efter læserens besøg på KvindeGuiden.dk. Informationerne drejer sig om IP-adresse, operativsystem, sprogindstilling, browsertype, udstyr type mv.

  3. Hvordan bruger KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
    De indsamlede oplysninger bruges til:
    - At hente hjemmesiden fra serveren, så hjemmesiden kan vises i læserens browser.
    - At optimere siden og give læseren den bedst mulige oplevelse.
    - At udarbejde statistik og analyse med henblik på at understøtte og forbedre indhold, tjenester og teknologier.
    - Markedsføringsformål.

  4. Hvor længe opbevarer KvindeGuiden de indsamlede oplysninger?
    KvindeGuiden opbevarer oplysningerne så længe det er relevant i forhold til det formål de blev indsamlet til. Herefter bliver de slettet.

  5. Hvem deler KvindeGuiden de indsamlede oplysninger med?
    KvindeGuiden videregiver ikke læsernes personoplysninger til tredjepart, medmindre læseren selv har givet udtrykkeligt samtykke hertil.

  6. Hvordan tjekker man som læser sine oplysninger hos KvindeGuiden?
    KvindeGuidens læsere har mulighed for og ret til, at få indsigt i hvilke informationer KvindeGuiden har registreret om dem, og har ligeledes ret til at gøre indsigelse mod en registrering eller få slettet oplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven og EU´s Persondataforordning. Læsere, der ønsker adgang til de oplysninger, der er registreret om dem hos KvindeGuiden eller ønsker oplysninger slettet, bedes rette henvendelse til KvindeGuiden.dk
    Læsere, der har tilmeldt sig KvindeGuidens nyhedsbrev, kan til hver en tid framelde sig igen og anmode om, at vi sletter deres personoplysninger. 
    Hvis læsere ønsker at klage over KvindeGuidens behandling af deres personoplysninger, opfordrer vi til at man kontakter Datatilsynet.

 


KvindeGuiden.dk, maj 2018

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Konkurrence

Vind malebogen 'Min Flora i Farver'

Sæt stresstanker på pause og snup en stille og kreativ stund med farveblyanterne. Nu udlodder vi, i samabejde med Politikens Forlag, den nye, smukke malebog 'Min Flora i Farver'.

Det Skriver Andre Medier...
20.06.2018

Sankthans: Afbrændingsforbud ophævet i flere kommuner

Dr.dk

Vådt vejr og lavere temperaturer får flere kommuner til at ophæve afbrændingsforbud og tillade bål til sankthans. Læs mere


24.04.2018

Ny forskning: Tidlig screening for tarmkræft øger chancen for at overleve

Dr.dk

Forskere fra Regionshospitalet Randers har i et nyt, stort studie slået fast, at chancen for at opdage tarmkræft, før den har bredt sig, er tre gange højere, når man siger ja tak til en screening. Læs mere


11.04.2018

Astma-Allergi Danmark: Vær forsigtig med hårfarve

Astma-allergi.dk

En undersøgelse fra Videncenter for Allergi af hårfarve viser store forskelle i instruktionerne til den allergitest, som det anbefales at lave, inden man bruger produktet. Der er derfor grund til bekymring, når det kommer til sikkerhed og validitet af allergitesten, lyder konklusionen. Læs mere


10.04.2018

Hver anden betaling med Dankort er nu kontaktløs

Nets

Det kontaktløse Dankort fortsætter sin himmelflugt i de danske butikker. I løbet af kun to og et halvt år har det kontaktløse Dankort allerede nået en imponerende milepæl på 50% af alle betalinger i butikkerne, hvilket overgår alle forventninger, skriver nets. Læs mere


10.04.2018

Smykkekøb kan give skattesmæk

Jyllandsposten.dk

Landsskatteretten har for nylig givet en dansk kvinde et skattesmæk for at købe smykker på en rejse. Læs mere


08.04.2018

32,4 millioner kr. indsamlet til Kræftens Bekæmpelse

Cancer.dk

Flere end 25.000 frivillige gik i dag fra dør til dør for at samle ind ved Kræftens Bekæmpelses årlige landsindsamling.

"Det er en imponerende indsats, der er ydet. Både blandt de mange indsamlere og dem, som har givet et bidrag. Den støtte er med til at bane vejen for, at vi kan hjælpe dem,... Læs mere


Arkiv

^