Badekåbe i hør
Sengetøj i smukke nuancer
String Pocket hylder
Ganni - St. Pierre Crepe Dress
Sælgeren

Emad og Rana bor i Teheran, han er lærer, og sammen er de med i en teatertrup. De skal spille hovedrollerne i truppens kommende opsætning, Arthur Millers stykke 'En sælgers død'.

Parret har det godt sammen, bor sammen i en lejlighed og overvejer at få børn. Et byggeri på nabogrunden truer imidlertid med at få den ejendom, de bor i, til at kollapse, og Emad og Rana tvinges til at flytte ud af deres lejlighed.

En kollega tilbyder dem en anden lejlighed. Lejligheden er fin, bortset fra, at der stadig står en del ting fra den tidligere lejer. Emad og Rana flytter ind, men et overfald i lejligheden vender op og ned på deres tilværelse. Emad og Rana er dybt påvirket af hændelsen, som både forandre forholdet mellem de dem, og deres forhold til omverdenen.

Titel: Sælgeren
Originaltitel: Forushande
Premiere: 6. april 2017
Instruktør: Asghar Farhadi
Medvirkende: Shahab Hosseini og Taraneh Alidoosti
Genre: Drama
Land: Iran/Frankrig
Copyright: Scanbox

Miss Peregrine's Home For Peculiar Children

Fra den visionære instruktør Tim Burton og baseret på bestselleren 'Miss Peregrine's Home for Peculiar Children' kommer en uforglemmelig filmoplevelse.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Kærlighed kender ingen grænser

Filmen 'A United Kingdom' med den danske titel 'Kærlighed kender ingen grænser', er den sande og gribende historie om to menneskers ubrydelige kærlighed, som forandrede en hel nation.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Absolutely Fabulous: The Movie

Helvede vil ingen ende tage, når man bliver anklaget for at at have forårsaget en populær, smuk og folkekær models død. Det må Edina og Patsy se i øjnene, da Edina ved et uheld kommer til at skubbe supermodellen Kate Moss i Londons beskidte Themsen. Faktisk bliver stemningen på de hjemlige Britiske...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Silence

I mere end 25 år har Martin Scorsese drømt om at filmatisere Shusaku Endos roman 'Silence' – en fortælling om tro og tvivl, der udspiller sig i det for hovedpersonerne fremmedartede og uforståelige Japan i midten af 1600-tallet. Den 27. januar har det store filmdrama premiere med Liam Neeson i...

Læs mere

Syv minutter over midnat

Denne visuelt spektakulære filmatisering handler om 12-årige Conor, der får hidkaldt et fantastisk væsen fra en anden verden. Conor har det ikke nemt, hverken i skolen eller derhjemme, så da et kæmpe træ-lignende væsen dukker op en aften foran hans soveværelsesvindue, bliver det en kærkommen flugt...

Læs mere

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Bakker med fluenet

Bakker med fluenet

Frosted folie til vinduet

Frosted folie til vinduet

Birkenstock i kobberfarvet skind

Birkenstock i kobberfarvet skind

Cluse ure

Cluse ure

^