String Pocket hylder
Polstret bænk Riviera Maison
Birkenstock i kobberfarvet skind
Ganni - St. Pierre Crepe Dress
Mit hjem i Hampstead

Tag i biffen og se den skønne og livsbekræftende 'Mit hjem i Hampstead' med Diane Keaton og Brendan Gleesoner. En herlig feelgood-film om, at kærligheden findes de mest uventede steder - og at alder ikke er en hindring for at starte helt forfra.

Den amerikanske enkefrue, Emily Walker (Diane Keaton), bor ved den smukke hede Hampstead Village i London. Fra sit vindue ser hun et overfald på den excentriske eneboer, Donald (Brendan Gleeson), der har et primitivt men enestående hus i skoven. Emily opsøger ham og opdager, at der bag det barske ydre gemmer sig en charmerende og underfundig mand. Og da Donalds hus og liv i pagt med naturen er truet af et kommende storbyggeri, beslutter Emily sig for at kæmpe imod sammen med denne ualmindelige mand – en mand som hun måske endda kan blive forelsket i.

Titel: Mit hjem i Hampstead
Genre: Romantisk komedie
Originaltitel: Hampstead
Instruktør: Joel Hopkins
Medvirkende: Brendan Gleeson, Diane Keaton, James Norton og Simon Callow
Premiere: 10. august 2017
Copyright: Scanbox

Danserinden

Bag meter af silke tryllebandt Loie Fuller cremen af ??Paris' natklubpublikum i slutningen af 1800-tallet. Hendes dans var som intet andet og gjorde hende til et farverigt ikon for en hel generation. Intet syntes, at kunne stoppe hendes succes - ikke før en ny danser viste sig på scenen - en ung...

Læs mere

Tulipanfeber

Oscarvinder Alicia Vikander fra ’Den danske pige’ er tilbage i et elegant og medrivende drama om kærlighed og begær, hvor hun spiller over for Christoph Waltz og Judi Dench. Filmdramaet 'Tulipanfeber' udspiller sig i Amsterdam i 1600-tallet. Den velhavende og aldrende købmand Cornelis Sandvoort...

Læs mere

Sælgeren

Emad og Rana bor i Teheran, han er lærer, og sammen er de med i en teatertrup. De skal spille hovedrollerne i truppens kommende opsætning, Arthur Millers stykke 'En sælgers død'.

Parret har det godt sammen, bor sammen i en lejlighed og overvejer at få børn. Et byggeri på nabogrunden truer...

Læs mere

Miss Peregrine's Home For Peculiar Children

Fra den visionære instruktør Tim Burton og baseret på bestselleren 'Miss Peregrine's Home for Peculiar Children' kommer en uforglemmelig filmoplevelse.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Kærlighed kender ingen grænser

Filmen 'A United Kingdom' med den danske titel 'Kærlighed kender ingen grænser', er den sande og gribende historie om to menneskers ubrydelige kærlighed, som forandrede en hel nation.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
PH lampe - Nyhed

PH lampe - Nyhed

Sådan opnår du nemt en sundere hverdag

Sådan opnår du nemt en sundere hverdag

Lykken er en hjemmearbejdsplads

Lykken er en hjemmearbejdsplads

Kalkmaling: Vintage voks

Kalkmaling: Vintage voks

^