Luksus fra Care By Me
Lænestol Riviera Maison
Tøjstativ fra Yamazaki
Paper Collective
'I Feel Pretty' med Amy Schumer
Redaktionen

Den amerikanske komiker, Amy Schumer, spiller hovedrollen i komedien om Renee, der kæmper med dårlig selvtillid og følelsen af ikke at slå til. Efter et fald, hvor hun slår hovedet, vågner Renee op og er overbevist om, at hun er den smukkeste og dygtigste kvinde i hele universet. Fuld af ukuelig selvtillid kan hun nu leve et frygtløst og fejlfrit liv, men hvad sker der, når Renee opdager, at hendes udseende slet ikke er forandret?

Det tog ikke lang tid for Amy Schumer at takke ja til hovedrollen som Renee Bennett. Karakterens store drømme og genkendelige usikkerhed stillede hende overfor uendelige muligheder for komik, samt nogle meget reelle sandheder om kvinder:
"Det, der tiltrak mig til denne film, var budskabet. Det var præcis hvad jeg havde lyst til at kommunikere på det rigtige tidspunkt. Det eneste jeg har lyst til at gøre, er at få folk til at grine og få det bedre med sig selv, og det synes jeg netop denne historie gør" siger Amy Schumer, som fortæller, at det var let for hende at relatere til Renee:
"Hun er en sammenblanding af alle mine venner og mig selv, og viser hvordan man ofte ønsker, at ens venner kunne se alle de positive sider af dem selv, sådan som en ven kan. Renee kender slet ikke til sit eget potentiale, og jeg håber, at det vil hjælpe andre at se hende følge denne udvikling."

Aidy Bryant, der spiller Renees ven Vivian, tror at det vil gøre en forskel.
"Kernen i historien er ønsket om at leve sit liv uden at lægge bånd på sig selv, og ikke lade den lille tvivlende stemme, vi alle har i hovedet ændre, hvordan vi opfører os," siger Bryant. "Det er sådan Amy er, en total bad-ass! Man kan ikke skræmme hende, og det er så sejt at se."

Skuespiller og stand-up komiker Rory Scovel, der spiller Renees kæreste Ethan, er enig:
"Den offentlige dialog om kvinder, body-shaming og selvopfattelse er temaer som Amy berører i sin stand-up og de er alle med i denne film. Det er vigtigt at budskabet bliver personificeret, og Amy er perfekt til at repræsentere den her sag". 

Titel: I Feel Pretty
Medvirkende: Amy Schumer, Michelle Williams, Busy Phillips, Aidy Bryant, Rory Scovel, Emily Ratajkowski, Lauren Hutton og Naomi Campbell
Instruktør: Abby Kohn og Marc Silverstein
Genre: Komedie
Premiere: 31. maj 2018
Copyright: Scanbox

Wonderful Copenhagen

En af landets dygtigste filmfotografer, Bo Tengberg, debuterer som instruktør med det gribende trafficking-drama ’Wonderful Copenhagen’, der viser en side af hovedstaden, der kun sjældent ser dagens lys:
Tanja er martret af sorg, efter at hendes fire-årige datter er omkommet i en bilulykke. Hun...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Luk solskinnet ind

'Luk solskinnet ind' er en unik romantisk komedie om den midaldrende kunstner, Isabelle, der som fraskilt mor leder efter manden i sit liv. Men det er ikke så nemt. Med en let desperation efter at (gen)finde den store kærlighed, indleder hun affærer med flere mænd, der dog alle har svært ved at leve...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Vores livs ferie

Oplev de to Oscarvindere, Helen Mirren og Donald Sutherland, i en forrygende og moden roadmovie, der både leverer gode grin og stof til eftertanke.

Læs mere

Den skjulte tråd

Reynolds Woodcock er en kunstner. Hans kunst er kjoler. De smykker kongelige, adelige, filmstjerner og i det hele taget det finere borgerskabs kvinder i 1950’ernes London – leglighedsvis også fine gæster fra kontinentet. Men det er kjolen, der er værket. Selv er han overbevist ungkarl, og der er...

Læs mere

Dobbeltspil

Per Flys 'Dobbeltspil' er en politisk thriller baseret på den sande historie om 24-årige danske Michael, der får sit ønskejob i FNs Humanitære hjælpeprogram Oil for Food. Michael har taget jobbet i FN for at kæmpe for en bedre verden, men det bliver et chok for ham, da hans karismatiske chef, Pasha,...

Læs mere

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Rivièra Maison Greenwich Globe With Dôme

Rivièra Maison Greenwich Globe With Dôme

Botanik i indretningen

Botanik i indretningen

Senegal Alibabakurve

Senegal Alibabakurve

Loftlampe i marokkansk stil

Loftlampe i marokkansk stil

Send en hilsen
^