Glasstage til fyrfadslys Rivièra Maison
Snow Globes Mini Zen
Juletræstæpper
Fitness Tracker Fitbit Charge 3
'I Feel Pretty' med Amy Schumer
Redaktionen

Den amerikanske komiker, Amy Schumer, spiller hovedrollen i komedien om Renee, der kæmper med dårlig selvtillid og følelsen af ikke at slå til. Efter et fald, hvor hun slår hovedet, vågner Renee op og er overbevist om, at hun er den smukkeste og dygtigste kvinde i hele universet. Fuld af ukuelig selvtillid kan hun nu leve et frygtløst og fejlfrit liv, men hvad sker der, når Renee opdager, at hendes udseende slet ikke er forandret?

Det tog ikke lang tid for Amy Schumer at takke ja til hovedrollen som Renee Bennett. Karakterens store drømme og genkendelige usikkerhed stillede hende overfor uendelige muligheder for komik, samt nogle meget reelle sandheder om kvinder:
"Det, der tiltrak mig til denne film, var budskabet. Det var præcis hvad jeg havde lyst til at kommunikere på det rigtige tidspunkt. Det eneste jeg har lyst til at gøre, er at få folk til at grine og få det bedre med sig selv, og det synes jeg netop denne historie gør" siger Amy Schumer, som fortæller, at det var let for hende at relatere til Renee:
"Hun er en sammenblanding af alle mine venner og mig selv, og viser hvordan man ofte ønsker, at ens venner kunne se alle de positive sider af dem selv, sådan som en ven kan. Renee kender slet ikke til sit eget potentiale, og jeg håber, at det vil hjælpe andre at se hende følge denne udvikling."

Aidy Bryant, der spiller Renees ven Vivian, tror at det vil gøre en forskel.
"Kernen i historien er ønsket om at leve sit liv uden at lægge bånd på sig selv, og ikke lade den lille tvivlende stemme, vi alle har i hovedet ændre, hvordan vi opfører os," siger Bryant. "Det er sådan Amy er, en total bad-ass! Man kan ikke skræmme hende, og det er så sejt at se."

Skuespiller og stand-up komiker Rory Scovel, der spiller Renees kæreste Ethan, er enig:
"Den offentlige dialog om kvinder, body-shaming og selvopfattelse er temaer som Amy berører i sin stand-up og de er alle med i denne film. Det er vigtigt at budskabet bliver personificeret, og Amy er perfekt til at repræsentere den her sag". 

Titel: I Feel Pretty
Medvirkende: Amy Schumer, Michelle Williams, Busy Phillips, Aidy Bryant, Rory Scovel, Emily Ratajkowski, Lauren Hutton og Naomi Campbell
Instruktør: Abby Kohn og Marc Silverstein
Genre: Komedie
Premiere: 31. maj 2018
Copyright: Scanbox

Cold War

Med dramaet ’Cold War’, har den polske filmskaber, Pawel Pawlikowski, skabt endnu et prisbelønnet mesterværk. Hans tidligere film 'Ida' vandt flere priser og blandt andet en Oscar. Hans nye film ’Cold War’, som også er en sort/hvid film, vandt prisen for bedste instruktion ved filmfestivalen i...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Julemandens datter

Christian Dyekjærs julefilm 'Julemandens Datter' er en herlig julekomedie for hele familien, med Martin Buch, Mia Lyhne, Ella Testa Kusk og Peter Sejer Winther på rollelisten.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

I Krig & Kærlighed

Oplev Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Thure Lindhardt og Ulrich Thomsen i den danske storfilm 'I Krig & Kærlighed' instrueret af Kasper Torsting.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Life Itself

Dan Fogelmans 'Life Itself' er en hyldest til livet med de komplikationer og den kærlighed, der følger med, og til den uforudsigelighed, der oftest får altafgørende betydning. Med skuespillere som Olivia Cooke, Oscar Isaac, Samuel Jackson, Antonio Banderas og Annette Bening, og med en handling der...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Colette

Se det autentiske filmdrama, Colette, med Keira Knightley i hovedrolen. Filmen, der er baseret på en biografi om den franske romanforfatters liv, er en både inspirerende og højaktuel historie i en tid, hvor der verden over er særligt fokus på kvinders rettigheder. Knivskarp, kompromisløs og forud...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Parterapeut: Giv kærligheden en chance

Parterapeut: Giv kærligheden en chance

Juletræ i rattan Rivièra Maison

Juletræ i rattan Rivièra Maison

Kvist med bær

Kvist med bær

Grillhandske

Grillhandske

Send en hilsen
^