'I Feel Pretty' med Amy Schumer  

Den amerikanske komiker, Amy Schumer, spiller hovedrollen i komedien om Renee, der kæmper med dårlig selvtillid og følelsen af ikke at slå til. Efter et fald, hvor hun slår hovedet, vågner Renee op og er overbevist om, at hun er den smukkeste og dygtigste kvinde i hele universet. Fuld af ukuelig selvtillid kan hun nu leve et frygtløst og fejlfrit liv, men hvad sker der, når Renee opdager, at hendes udseende slet ikke er forandret?

Det tog ikke lang tid for Amy Schumer at takke ja til hovedrollen som Renee Bennett. Karakterens store drømme og genkendelige usikkerhed stillede hende overfor uendelige muligheder for komik, samt nogle meget reelle sandheder om kvinder:
"Det, der tiltrak mig til denne film, var budskabet. Det var præcis hvad jeg havde lyst til at kommunikere på det rigtige tidspunkt. Det eneste jeg har lyst til at gøre, er at få folk til at grine og få det bedre med sig selv, og det synes jeg netop denne historie gør" siger Amy Schumer, som fortæller, at det var let for hende at relatere til Renee:
"Hun er en sammenblanding af alle mine venner og mig selv, og viser hvordan man ofte ønsker, at ens venner kunne se alle de positive sider af dem selv, sådan som en ven kan. Renee kender slet ikke til sit eget potentiale, og jeg håber, at det vil hjælpe andre at se hende følge denne udvikling."

Aidy Bryant, der spiller Renees ven Vivian, tror at det vil gøre en forskel.
"Kernen i historien er ønsket om at leve sit liv uden at lægge bånd på sig selv, og ikke lade den lille tvivlende stemme, vi alle har i hovedet ændre, hvordan vi opfører os," siger Bryant. "Det er sådan Amy er, en total bad-ass! Man kan ikke skræmme hende, og det er så sejt at se."

Skuespiller og stand-up komiker Rory Scovel, der spiller Renees kæreste Ethan, er enig:
"Den offentlige dialog om kvinder, body-shaming og selvopfattelse er temaer som Amy berører i sin stand-up og de er alle med i denne film. Det er vigtigt at budskabet bliver personificeret, og Amy er perfekt til at repræsentere den her sag". 

Titel: I Feel Pretty
Medvirkende: Amy Schumer, Michelle Williams, Busy Phillips, Aidy Bryant, Rory Scovel, Emily Ratajkowski, Lauren Hutton og Naomi Campbell
Instruktør: Abby Kohn og Marc Silverstein
Genre: Komedie
Premiere: 31. maj 2018
Copyright: Scanbox

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^