Skønne farver i sofaen
Skænk i jern
Uhmm Box
Velourpolstret stol House Doctor
'I Feel Pretty' med Amy Schumer
Redaktionen

Den amerikanske komiker, Amy Schumer, spiller hovedrollen i komedien om Renee, der kæmper med dårlig selvtillid og følelsen af ikke at slå til. Efter et fald, hvor hun slår hovedet, vågner Renee op og er overbevist om, at hun er den smukkeste og dygtigste kvinde i hele universet. Fuld af ukuelig selvtillid kan hun nu leve et frygtløst og fejlfrit liv, men hvad sker der, når Renee opdager, at hendes udseende slet ikke er forandret?

Det tog ikke lang tid for Amy Schumer at takke ja til hovedrollen som Renee Bennett. Karakterens store drømme og genkendelige usikkerhed stillede hende overfor uendelige muligheder for komik, samt nogle meget reelle sandheder om kvinder:
"Det, der tiltrak mig til denne film, var budskabet. Det var præcis hvad jeg havde lyst til at kommunikere på det rigtige tidspunkt. Det eneste jeg har lyst til at gøre, er at få folk til at grine og få det bedre med sig selv, og det synes jeg netop denne historie gør" siger Amy Schumer, som fortæller, at det var let for hende at relatere til Renee:
"Hun er en sammenblanding af alle mine venner og mig selv, og viser hvordan man ofte ønsker, at ens venner kunne se alle de positive sider af dem selv, sådan som en ven kan. Renee kender slet ikke til sit eget potentiale, og jeg håber, at det vil hjælpe andre at se hende følge denne udvikling."

Aidy Bryant, der spiller Renees ven Vivian, tror at det vil gøre en forskel.
"Kernen i historien er ønsket om at leve sit liv uden at lægge bånd på sig selv, og ikke lade den lille tvivlende stemme, vi alle har i hovedet ændre, hvordan vi opfører os," siger Bryant. "Det er sådan Amy er, en total bad-ass! Man kan ikke skræmme hende, og det er så sejt at se."

Skuespiller og stand-up komiker Rory Scovel, der spiller Renees kæreste Ethan, er enig:
"Den offentlige dialog om kvinder, body-shaming og selvopfattelse er temaer som Amy berører i sin stand-up og de er alle med i denne film. Det er vigtigt at budskabet bliver personificeret, og Amy er perfekt til at repræsentere den her sag". 

Titel: I Feel Pretty
Medvirkende: Amy Schumer, Michelle Williams, Busy Phillips, Aidy Bryant, Rory Scovel, Emily Ratajkowski, Lauren Hutton og Naomi Campbell
Instruktør: Abby Kohn og Marc Silverstein
Genre: Komedie
Premiere: 31. maj 2018
Copyright: Scanbox

Den dag på stranden

DEN DAG PÅ STRANDEN er en gribende, hjerteskærende beretning om et kærligt forhold ramt af ydre påvirkninger formet i barndommen af et samfund med strenge, ufleksible regler om ensartethed og respektabilitet.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Wonderful Copenhagen

En af landets dygtigste filmfotografer, Bo Tengberg, debuterer som instruktør med det gribende trafficking-drama ’Wonderful Copenhagen’, der viser en side af hovedstaden, der kun sjældent ser dagens lys:
Tanja er martret af sorg, efter at hendes fire-årige datter er omkommet i en bilulykke. Hun...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Luk solskinnet ind

'Luk solskinnet ind' er en unik romantisk komedie om den midaldrende kunstner, Isabelle, der som fraskilt mor leder efter manden i sit liv. Men det er ikke så nemt. Med en let desperation efter at (gen)finde den store kærlighed, indleder hun affærer med flere mænd, der dog alle har svært ved at leve...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Vores livs ferie

Oplev de to Oscarvindere, Helen Mirren og Donald Sutherland, i en forrygende og moden roadmovie, der både leverer gode grin og stof til eftertanke.

Læs mere

Den skjulte tråd

Reynolds Woodcock er en kunstner. Hans kunst er kjoler. De smykker kongelige, adelige, filmstjerner og i det hele taget det finere borgerskabs kvinder i 1950’ernes London – leglighedsvis også fine gæster fra kontinentet. Men det er kjolen, der er værket. Selv er han overbevist ungkarl, og der er...

Læs mere

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Lær at hækle

Lær at hækle

Kranio-sakral terapi

Kranio-sakral terapi

Barnets Bog <BR>- Den perfekte gave ved graviditet, fødsel og dåb

Barnets Bog
- Den perfekte gave ved graviditet, fødsel og dåb

Modetendenser efterår: Lun fra top til tå

Modetendenser efterår: Lun fra top til tå

Send en hilsen
^