Florence

Florence 

Den fine komedie 'Florence', som har Meryl Streep og Hugh Grant i hovedrollerne, er den sande historie om Florence Foster Jenkins, en legendarisk karakter fra 1940’ernes New York. Florence var en stor musikelsker, der sammen halvaristokratiske ægtemand St. Clair Bayfield, gjorde meget for at støtte musikmiljøet, ikke mindst i krigsårene, både som velgører og som iværksætter. Sammen skabte de musikstedet The Verdi Club, og spredte tiltrængt liv og glade dage i krigens skygge.

Efter en koncert i Carnegie Hall, hvor Florence oplevede den verdensberømte sopran Lily Pons, blev Florence inspireret til selv at starte en karriere som sangerinde. Hun hyrede pianisten Cosme McMoon, som trængte til pengene. Det var et drømmejob for ham – indtil han hørte hende synge. I Florences eget hoved lød hendes stemme smuk og ren. For alle andre var det forfærdeligt – og hylende morsomt. Hendes mand var dog fast besluttet på at skærme sin elskede Florence fra sandheden. Han inviterede altid kun “sande musikelskere” til hendes små koncerter, og alle var henrykte over den livsglæde Florence udstrålte, selvom selve sangtalentet manglede. Men da Florence besluttede sig for at synge ved en stor koncert i Carnegie Hall, hvor det ikke var muligt at kontrollere publikum, vidste St. Clair, at han stod overfor sin største udfordring. 

Filmen er instrueret af den engelske filminstruktør, Stephen Frears, der står bag stribevis af fantastiske film, bla. de to oscarnominerede film: 'Farlige forbindelser' og 'The Queen', men også det pragtfulde drama 'Philomena' med Judi Dench og Steve Coogan fra 2013.

Titel: Florence
Original titel: Florence Foster Jenkins
Medvirkende: Meryl Streep, Hugh Grant, Rebecca Ferguson mf.
Premiere:  25.august 2016
Copyright: SF-Film

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^