Den skjulte tråd 

Reynolds Woodcock er en kunstner. Hans kunst er kjoler. De smykker kongelige, adelige, filmstjerner og i det hele taget det finere borgerskabs kvinder i 1950’ernes London – leglighedsvis også fine gæster fra kontinentet. Men det er kjolen, der er værket. Selv er han overbevist ungkarl, og der er bestandig udskiftning i hans muser, som alle må indordne sig under hans vaner og luner. Den eneste feminine konstant i hans liv er søsteren Cyril, der også er manager for hans kjoleimperium … og selvfølgelig hans underdanige stab af syersker. Men da Reynolds er taget på landet for at slippe for det ubehagelige drama, mens Cyril slipper af med hans sidste veninde, møder han den unge Alma. Hun serverer på et badehotel, hvor han spiser morgenmad, men hun fanger hans øje, så han inviterer hende på middag samme aften. Bagefter tager han hende med hjem. Og prøver kjoler på hende. Hvad Reynolds ikke havde forudset i mødet med den unge Alma, er, at hun er en viljestærk kvinde og ikke lader sin kærlighed indordne under hans tilfældige luner.Paul Thomas Anderson fortæller en historie om fascination, forelskelse og besættelse på baggrund af 50’erne haute couture i London. Som den dedikerede kjoleskaber Reynolds ses Daniel Day-Lewis (i hans andet samarbejde med Anderson), mens Lesley Manville spiller hans søster og Vicky Krieps den unge Alma.

Titel:Den skjulte tråd
Originaltitel: Phantom Thread
Instruktør:  Paul Thomas Anderson
Medvirkende: Daniel Day-Lewis, Lesley Manville og Vicky Krieps
Genre: Drama/romantik
Copyright: UIP
Premiere: 15. februar 2018

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^