Den dag på stranden 

DEN DAG PÅ STRANDEN er en gribende, hjerteskærende beretning om et kærligt forhold ramt af ydre påvirkninger formet i barndommen af et samfund med strenge, ufleksible regler om ensartethed og respektabilitet.

Florence Ponting er født i en velstående, konservativ familie i et nydeligt, velorganiseret hjem domineret af hendes overbærende far, en succesfuld forretningsmand. Edward Mayhew har en helt anden baggrund. Hans far er lærer, mens hans kunstekspertmor er hjerneskadet efter en ulykke. Deres hjem er uformelt, lettere kaotisk og mere i forening med naturen.

Florence er en talentfuld, ambitiøs violinist med en strengkvartet; Edward er uddannet fra UCL og stiler efter at blive forfatter. Begge uerfarne indenfor det seksuelle gifter de sig i dyb forelskelse. Kun få timer efter deres bryllup er de på bryllupsrejse til et intetsigende hotel på Dorset-kysten ved Chesil Beach. De spiser middag på deres værelse og konversationen bliver nervøst betonet og kunstig.

Bryllupsnatten nærmer sig og mens Edward glæder sig over udsigten til seksuel intimitet, er Florence nervøs. Spændingen mellem dem stiger i en ophidset diskussion, da Firenze forsøger at afvise Edwards tilnærmelser. Hun flygter ud af værelset, ud af hotellet og videre ned mod stranden med Edward i hælene. På en fjerntliggende del af stranden har de en ophidset diskussion om de dybe kontraster mellem dem. En af dem tager en skelsættende beslutning, der får livslange konsekvenser for dem begge.

I en række tilbageblik understreger filmen forskellene mellem Firenze og Edward - de underliggende spændinger og omstændigheder, der bidrager til det afgørende øjeblik på deres bryllupsdag. Andre scener illustrerer, hvad der skete med disse to mennesker i de efterfølgende årtier og hvordan deres liv blev formet af den dramatiske kontrovers på Chesil Beach.

Titel: Den dag på stranden
Original titel: On Checil Beach
Instruktør: Dominic Cooke
Medvirkende: Saoirse Ronan, Billy Howle, Anne-Marie Duff, Samuel West og Emily Watson
Copyright: Miracle Film Distribution
Premiere: 6. september 2018

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^