House Doctor Udsalg
Black Friday hos KAiKU
Baby sengesæt - H.C. Andersen by Holberg
Black Friday hos Rosen-Lund.dk
Colette
Redaktionen

Se det autentiske filmdrama, Colette, med Keira Knightley i hovedrolen. Filmen, der er baseret på en biografi om den franske romanforfatters liv, er en både inspirerende og højaktuel historie i en tid, hvor der verden over er særligt fokus på kvinders rettigheder. Knivskarp, kompromisløs og forud for sin tid, var Colette nemlig ikke kun en talentfuld forfatter, skuespiller og journalist, men også en foregangskvinde, der kæmpede for sin ret til at have en stemme i en mandsdomineret verden, og banede vejen for fremtidige generationer af kvindelige kunstnere.

Keira Knightley spiller rollen som Colette, der gifter sig med Henry 'Willy' Gauthier-Villars, og flytter fra et simpelt liv på landet til et hæsblæsende Parisiske bohemeliv. Her udvikler Colette hurtigt sine evner som forfatter, men må finde sig i, at hendes første romaner udgives under Willy's navn. Da Willy har fungeret som hendes mentor, accepterer hun i første omgang betingelserne. Men da hendes romaner vinder anerkendelse og berømmelse, forråder han hende, og Colette indser, at hun må kæmpe for at få den anerkendelse hun fortjener.

Titel: Colette
Instruktør: Wash Westmoreland
Medvirkende: Keira Knightley, Eleanor Tomlinson, Dominic West og Ray Panthaki
Copyright: Scanbox
Biografpremiere: 25. oktober 2018

I Krig & Kærlighed

Oplev Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Thure Lindhardt og Ulrich Thomsen i den danske storfilm 'I Krig & Kærlighed' instrueret af Kasper Torsting.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Life Itself

Dan Fogelmans 'Life Itself' er en hyldest til livet med de komplikationer og den kærlighed, der følger med, og til den uforudsigelighed, der oftest får altafgørende betydning. Med skuespillere som Olivia Cooke, Oscar Isaac, Samuel Jackson, Antonio Banderas og Annette Bening, og med en handling der...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Den dag på stranden

DEN DAG PÅ STRANDEN er en gribende, hjerteskærende beretning om et kærligt forhold ramt af ydre påvirkninger formet i barndommen af et samfund med strenge, ufleksible regler om ensartethed og respektabilitet.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Wonderful Copenhagen

En af landets dygtigste filmfotografer, Bo Tengberg, debuterer som instruktør med det gribende trafficking-drama ’Wonderful Copenhagen’, der viser en side af hovedstaden, der kun sjældent ser dagens lys:
Tanja er martret af sorg, efter at hendes fire-årige datter er omkommet i en bilulykke. Hun...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

'I Feel Pretty' med Amy Schumer

Den amerikanske komiker, Amy Schumer, spiller hovedrollen i komedien om Renee, der kæmper med dårlig selvtillid og følelsen af ikke at slå til. Efter et fald, hvor hun slår hovedet, vågner Renee op og er overbevist om, at hun er den smukkeste og dygtigste kvinde i hele universet. Fuld af ukuelig...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
De bedste boggaver

De bedste boggaver

Adventskrans - stativ fra Jeanne d'Arc Living

Adventskrans - stativ fra Jeanne d'Arc Living

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Shop julegaven til ham online på Black Friday

Shop julegaven til ham online på Black Friday

Send en hilsen
^