Lædernøglering med kvast
Rødvinsglas
Julesok til pakkekalender eller adventsgaver
Julepynt sølv 'Driving home for christmas'
Brad´s status
Redaktionen

Den 14. december er der premiere på Mike Whites samfundskritiske komediedrama 'Brad's Status' med Ben Stiller i hovedrollen. Filmen belyser, hvordan tv og sociale medier påvirker os, vores opfattelse af os selv, og hvordan det får os til konstant at sammenligne os selv med andre, og den succes vi forestiller os de har.
”Jeg synes sjældent film tackler dette aspekt af vores liv på en måde, som man kan relatere til. Hvordan vores tanker om os selv æder det meste af vores tid, og hvor meget vi føler der er på spil hele tiden” forklarer instruktøren. ”I dag følger vi ikke bare med i, hvad naboen laver men har også et unikt indblik i de riges og kendtes liv. Gennem tv og socialemedier ser vi deres overdådige livsstil, og det kan medføre en følelse af misundelse og mangel i ens eget liv. Alle omkring os virker til at vinde lotteriet. Dette kan i vores forbrugerorienterede samfund, skabe et ønske om at have samme ekstreme og ekstravagante livsstil, hvilket kan være ødelæggende på både det personlige og globale plan.”

Ben Stiller spiller rollen som Brad, der har en udmærket karriere og lever et komfortabelt liv i Sacramentos forstæder sammen med sin godmodige hustru og sønnen, der er musikalsk begavet. Livet er dog ikke ligefrem endt, som han forestillede sig det i sine velmagtsdage på universitetet. På en tur til Boston, hvor Brad læste i sin ungdom, kan Brad ikke lade være med at sammenligne sig selv og sit liv med det gamle slæng: en Hollywood mogul, en hedgefond grundlægger, en techentreprenør, samt en politisk ekspert og bestsellerforfatter. Brad forestiller sig deres rige, glamourøse liv, alt imens han frygter at den hyggelige middelklasse tilstand hans liv bærer præg af, er alt han nogensinde vil opnå. Da omstændighederne tvinger ham til at genoptage kontakten til sine forhenværende venner, begynder Brad dog at tvivle på, hvem der i virkeligheden lever det gode liv.

Titel: Brad´s status
Genre: Komedie drama
Instruktør: Mike White
Medvirkende: Ben Stiller, Austin Abrams, Jenna Fischer, Michael Sheen og Luke Wilson
Premiere: 14. december 2017
Copyright: Scanbox

En fantastisk kvinde

Det chilenske filmdrama 'En fantastisk kvinde', der vandt Sølvbjørnen for Bedste Manuskript på Berlin Film Festival 2017, har dansk biografpremiere på torsdag den 26. oktober.
Filmen er på én og samme tid den smertefulde og betagende historie om Marina, der tjener sine penge som servitrice, men...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Brylluppet

Stephan Strekers 'Brylluppet' er en belgisk-pakistansk co-produktion om en ung pige, der ønsker at frigøre sig fra familiens traditioner, og samtidig en nutidig Romeo og Julie historie, der udspiller sig i vores moderne vestlige Europa.
Den 18-årige pakistanske pige, Zahira har et tæt forhold...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Gensynet

Den franske film 'Gensynet', der har Catherine Deneuve og Catherine Frot i hovedrollerne, er en hjertevarm historie om to meget forskellige kvinders tætte bånd og liv.

Læs mere

Gud taler ud

I 80’erne vokser Jens og hans brødre op i et parcelhus i Risskov. Her regerer familiens overhoved, Uffe – Psykolog og selvbestaltet Gud i slåbrok og underbukser. Forandringer truer familiefreden, da Uffe sætter sig for at skrive sine erindringer. Huset fyldes af Uffes loyale patienter, der både yder...

Læs mere

Paula

Den tyske maler Paula Modersohn-Becker levede hele sit korte, men intense kunstnerliv i skyggen af sin mand Otto Modersohn, men i kunsthistorien har hun indtaget sin retmæssige plads som radikal fornyer af den tyske modernisme. Hun var også kendt for sit nære venskab med digteren Rainer Maria Rilke,...

Læs mere

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Advent 2017

Advent 2017

Julepynt sølv 'Driving home for christmas'

Julepynt sølv 'Driving home for christmas'

Maria Fynsk Norup

Maria Fynsk Norup

Engelbrechts Kevi 2533

Engelbrechts Kevi 2533

^