Skønne farver i sofaen
Luksus fra Care By Me
Polstret bænk Riviera Maison
Uhmm Box
Brad´s status
Redaktionen

Den 14. december er der premiere på Mike Whites samfundskritiske komediedrama 'Brad's Status' med Ben Stiller i hovedrollen. Filmen belyser, hvordan tv og sociale medier påvirker os, vores opfattelse af os selv, og hvordan det får os til konstant at sammenligne os selv med andre, og den succes vi forestiller os de har.
”Jeg synes sjældent film tackler dette aspekt af vores liv på en måde, som man kan relatere til. Hvordan vores tanker om os selv æder det meste af vores tid, og hvor meget vi føler der er på spil hele tiden” forklarer instruktøren. ”I dag følger vi ikke bare med i, hvad naboen laver men har også et unikt indblik i de riges og kendtes liv. Gennem tv og socialemedier ser vi deres overdådige livsstil, og det kan medføre en følelse af misundelse og mangel i ens eget liv. Alle omkring os virker til at vinde lotteriet. Dette kan i vores forbrugerorienterede samfund, skabe et ønske om at have samme ekstreme og ekstravagante livsstil, hvilket kan være ødelæggende på både det personlige og globale plan.”

Ben Stiller spiller rollen som Brad, der har en udmærket karriere og lever et komfortabelt liv i Sacramentos forstæder sammen med sin godmodige hustru og sønnen, der er musikalsk begavet. Livet er dog ikke ligefrem endt, som han forestillede sig det i sine velmagtsdage på universitetet. På en tur til Boston, hvor Brad læste i sin ungdom, kan Brad ikke lade være med at sammenligne sig selv og sit liv med det gamle slæng: en Hollywood mogul, en hedgefond grundlægger, en techentreprenør, samt en politisk ekspert og bestsellerforfatter. Brad forestiller sig deres rige, glamourøse liv, alt imens han frygter at den hyggelige middelklasse tilstand hans liv bærer præg af, er alt han nogensinde vil opnå. Da omstændighederne tvinger ham til at genoptage kontakten til sine forhenværende venner, begynder Brad dog at tvivle på, hvem der i virkeligheden lever det gode liv.

Titel: Brad´s status
Genre: Komedie drama
Instruktør: Mike White
Medvirkende: Ben Stiller, Austin Abrams, Jenna Fischer, Michael Sheen og Luke Wilson
Premiere: 14. december 2017
Copyright: Scanbox

Den dag på stranden

DEN DAG PÅ STRANDEN er en gribende, hjerteskærende beretning om et kærligt forhold ramt af ydre påvirkninger formet i barndommen af et samfund med strenge, ufleksible regler om ensartethed og respektabilitet.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Wonderful Copenhagen

En af landets dygtigste filmfotografer, Bo Tengberg, debuterer som instruktør med det gribende trafficking-drama ’Wonderful Copenhagen’, der viser en side af hovedstaden, der kun sjældent ser dagens lys:
Tanja er martret af sorg, efter at hendes fire-årige datter er omkommet i en bilulykke. Hun...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

'I Feel Pretty' med Amy Schumer

Den amerikanske komiker, Amy Schumer, spiller hovedrollen i komedien om Renee, der kæmper med dårlig selvtillid og følelsen af ikke at slå til. Efter et fald, hvor hun slår hovedet, vågner Renee op og er overbevist om, at hun er den smukkeste og dygtigste kvinde i hele universet. Fuld af ukuelig...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Luk solskinnet ind

'Luk solskinnet ind' er en unik romantisk komedie om den midaldrende kunstner, Isabelle, der som fraskilt mor leder efter manden i sit liv. Men det er ikke så nemt. Med en let desperation efter at (gen)finde den store kærlighed, indleder hun affærer med flere mænd, der dog alle har svært ved at leve...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Vores livs ferie

Oplev de to Oscarvindere, Helen Mirren og Donald Sutherland, i en forrygende og moden roadmovie, der både leverer gode grin og stof til eftertanke.

Læs mere

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Brødkurve i søgræs

Brødkurve i søgræs

Kranio-sakral terapi

Kranio-sakral terapi

Modetendenser efterår: Lun fra top til tå

Modetendenser efterår: Lun fra top til tå

Lær at hækle

Lær at hækle

Send en hilsen
^