Aldrig mere i morgen

Aldrig mere i morgen 

Tænk, hvis du får muligheden for at se tilbage på dit liv. Måske er det bedre end du tror?
Den kendte og aldrende kunstner, Thorvald, mener, at han er både udødelig og uundværlig. Men da hans hjerte en dag holder op med at slå, er han ikke parat til at forlade denne verden. En engel giver ham en sidste chance for som usynlig og fri sjæl at gå rundt blandt sine efterladte. Thorvald indser hurtigt, at de ikke reagerer helt som han forventer, og at hans død giver nye muligheder for både den vrede og uforsonlige søn Vincent, den unge kone og hans bitre eks-kone.

'Aldrig mere i morgen' er Erik Clausens 14. spillefilm siden han for 36 år siden brød igennem med 'Cirkus Casablanca'. Den kommer kun toogethalvt år efter, at hans seneste film 'Mennesker bliver spist' gik sin sejrsgang og trak flere end 200.000 danskere i biografen.
I året hvor Erik Clausen selv rundede de 75 år, er han så tilbage med sin måske mest personlige film nogensinde. En film om livets store eksistentielle spørgsmål: Kunsten, kærligheden og døden – og hvordan livets afslutning også kan blive en ny begyndelse.

Titel: Aldrig mere i morgen
Instruktør: Erik Clausen
Genre: Drama
Premiere: 31. august 2017
Rolleliste: Erik Clausen, Bodil Jørgensen, Marijana Jankovic, Britt Bendixen og Nicolas Bro
Copyright: Nordisk Film

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^