Madplaner
 
Tapeter
 
Håndarbejde
 
Boligstil
 
Gaveideer
 
Mode
 
Tasker
 
Sko & støvler
 
Vintage
 
Nye bøger
 
Smykker
 
 her er du : forside > Dadler med marcipan og lakrids > Dadler med marcipan og lakrids Fredag 19. December
 
   
 

AKTUELT

 
  Julekonfekt
  Shop: Hudpleje
  Shop: Julepynt
  Spicy jul
  Julefrokost
  Shop: Gaver til ham
  Gavehit på budget
EMNER
JULEN 2014
Bolig & Design
Forbruger
Skønhed & Pleje
Mad & Opskrifter
Stil & Mode
Sundhed
Kom i form
Menopausen
Nye bøger
Rejser
BRYLLUP 2014
APPETITTEN
 
 
 
BAZARNYT
  m0851 taske
  Chokolade fondue
  Klassisk kabelstri
  Couch lovers

 

 

 

Dadler med marcipan og lakrids

Dadler med marcipan og lakrids Chefchocolatier Jesper Rahbek fra AXOCO by Anthon Berg har tryllet med den nye klassiker Ren Rå og skabt et par skønne bud på, hvordan marcipan kan nydes anno 2012 – med lige dele respekt for tradition og nytænkning.

Ingredienser:
10 dadler
300 g Ren Rå Marcipan fra Anthon Berg
50 g Pastis eller Schumachers ”Ny Dansk”
200 g mørk chokolade
1 spsk. Let knuste fennikelfrø

Sådan gør du:
Bland marcipan og brændevin i en skål, og udsten dadlerne og skær dem i både. Kom herefter marcipanen i en sprøjtepose, og sprøjt en stribe på dadlerne. Smelt og temperer* så chokoladen. Dyp til sidst dadlerne i chokoladen, og drys let de knuste fennikelfrø hen over dem.

Læs, hvordan du tempererer din chokolade, på
  Anthon Bergs facebookside

 

Se også...:

Dadler med marcipan og lakrids  
Dadler med marcipan og lakrids
En super lækker og nytænkende opskrift til julen fra Jesper Rahbek for AXOCO by Anthon Berg ...
Delikate kransekagestykker  
Delikate kransekagestykker

Tilbage | Send til en ven

 

 
NYHEDSBREV
tilmeld afmeld

Få madplaner til hver uge!

Julekalender 2014
Gaver
Festkjoler 2014
Bypuffy.com - Modetøj online
Bestseller Bøger
Bestseller Bøger
Kæb Eos på Payas.dk
Udsalg
Vintagestil
 
 
 
   
 
© copyright Kvindeguiden.dk - info@kvindeguiden.dk