Madplaner
 
Tapeter
 
Håndarbejde
 
Boligstil
 
Gaveideer
 
Mode
 
Tasker
 
Sko & sandaler
 
Vintage
 
Hårpleje
 
Smykker
 
 her er du : forside > Dadler med marcipan og lakrids > Dadler med marcipan og lakrids Onsdag 6. Maj
 
   
 

AKTUELT

 
  Shop: Forårsmode
  Opsat hår: trin-for-trin
  Sundt & smukt hår
  Vind: Vidal Sassoon
EMNER
Bolig & Design
Forbruger
Skønhed & Pleje
Mad & Opskrifter
Stil & Mode
Sundhed
Kom i form
Menopausen
Nye bøger
Rejser
KONFIRMATION
BRYLLUP 2015
APPETITTEN
 
 
 
BAZARNYT
  Spiky bronze
  Parasol
  Konsolbord
  Nuxe olie

 

 

 

Dadler med marcipan og lakrids

Dadler med marcipan og lakrids Chefchocolatier Jesper Rahbek fra AXOCO by Anthon Berg har tryllet med den nye klassiker Ren Rå og skabt et par skønne bud på, hvordan marcipan kan nydes anno 2012 – med lige dele respekt for tradition og nytænkning.

Ingredienser:
10 dadler
300 g Ren Rå Marcipan fra Anthon Berg
50 g Pastis eller Schumachers ”Ny Dansk”
200 g mørk chokolade
1 spsk. Let knuste fennikelfrø

Sådan gør du:
Bland marcipan og brændevin i en skål, og udsten dadlerne og skær dem i både. Kom herefter marcipanen i en sprøjtepose, og sprøjt en stribe på dadlerne. Smelt og temperer* så chokoladen. Dyp til sidst dadlerne i chokoladen, og drys let de knuste fennikelfrø hen over dem.

Læs, hvordan du tempererer din chokolade, på
  Anthon Bergs facebookside

 

Se også...:

Dadler med marcipan og lakrids  
Dadler med marcipan og lakrids
En super lækker og nytænkende opskrift til julen fra Jesper Rahbek for AXOCO by Anthon Berg ...
Delikate kransekagestykker  
Delikate kransekagestykker

Tilbage | Send til en ven

 

 
NYHEDSBREV
tilmeld afmeld

Få madplaner til hver uge!

Bolig, interiør, møbler og brugskunst
Valentine 2015, Gaver til manden
Bypuffy.com - Modetøj online
Nye opskrifter, nye kogebøger 2015
 
 
 
   
 
© copyright Kvindeguiden.dk - info@kvindeguiden.dk