Tapeter
 
Håndarbejde
 
Boligstil
 
Mode
 
Tasker
 
Sko & sandaler
 
Vintage
 
Smykker
 
 her er du : forside > Nye bøger > brevet til min datter Lørdag 30. Maj
 
   
 

AKTUELT

 
  Shop: Forårsmode
  Opsat hår: trin-for-trin
  Sommersko 2015
  Sæson: Asparges
  Sommerben Makeover
  Sundt & smukt hår
EMNER
Bolig & Design
Forbruger
Skønhed & Pleje
Mad & Opskrifter
Stil & Mode
Sundhed
Kom i form
Menopausen
Nye bøger
Rejser
BRYLLUP 2015
APPETITTEN
 
 
 
BAZARNYT
  Bikini bindebånd
  By plakat
  Ampel
  Flora Danica

 

 

 

brevet til min datter

brevet til min datter Titel: Brevet til min datter
Forfatter: Susy Knudsen
Bestilling: Bogen kan bestilles her ... >>


Brevet til min datter er skrevet af Susy Knudsen, hvis 17-årige datter begik selvmord. Til en fest sammen med sine venner, valgte datteren at springe ud fra en altan på 5. sal.

I bogen fortæller Susy Knudsen, hvordan tabet og savnet med ét forvandlede hendes liv til et helvede. Den beskriver de følelser, tanker og reaktioner hun har været igennem, som følge af oplevelsen og hvordan hun valgte at tage kampen op i stedet for at slippe taget og forsvinde fra virkeligheden og den smerte, som truede med at tage livet af hende.

Bogen er oplagt i indsatsen for at skabe åbenhed og viden omkring de efterladtes vilkår, og dermed også vilkårene for de efterladtes sociale netværk. Susy Knudsen beskriver fint, hvor forskelligt vi reagerer, og hvor forskelligt sorgen rammer os.

"Klokken er mange, og jeg skal på job i morgen. Jeg er i et fantastisk humør. Det er bare så livsbekræftende og skønt. Langt om længe. Jeg tænker tit på dig, men smerten og sorgen er ikke så smertelig mere. Min kamp er begyndt at bære frugt...". Fra bogen.

Foredrag om at miste
Hvor finder man, som efterladt, modet, viljen og styrken til at fortsætte livet efter at have mistet? Tabet og det aldrig helt at forstå, hvorfor de valgte selvmord, er følelser og spørgsmål, man aldrig finder svar på.
Med det overordnede tema "De fire sorgfaser", afvikler Susy Knudsen foredrag, hvor hun fortæller om sin sorg – og om de følelser og kampe, hun måtte igennem for at genvinde livslysten.
Englepigen.dk

Facebook gruppe om efterladtes vilkår
I forbindelse med udgivelsen af bogen har Susy Knudsen åbnet en facebookgruppe hvis mål er at skabe åbenhed omkring selvmord - de efterladtes vilkår, og dermed også vilkårene for de efterladtes sociale netværk.
  
• Gruppens facebookprofil

 

Se også...:

Farlig fortid af Julie Hastrup  
Farlig fortid af Julie Hastrup
Farlig fortid er det femte og selvstændige bind i Julie Hastrups populære krimiserie om drabsefterforskeren Rebekka Holm.
Bastarden af Anne-Marie Vedsø Olesen  
Bastarden af Anne-Marie Vedsø Olesen
En roman om kvinders udfordringer, styrker og handlekraft henlagt til en voldsmættet og skelsættende periode i Europas historie.
Løvetæmmeren af Camilla Läckberg  
Løvetæmmeren af Camilla Läckberg
Forudbestil med 33% rabat!
'Løvetæmmeren' er en mørk og gådefuld fortælling om blodets bånd og Camilla Läckbergs niende fritstående kriminalroman i serien om forfatteren Erica Falck.
Den grænseløse  
Den grænseløse
Afdeling Q har for alvor fået deres sag for i Jussi Adler-Olsen nye roman i serien om vicekriminalkommissær Carl Mørck og hans team.
Blitz af Agnete Friis  
Blitz af Agnete Friis
Blitz Agnete Friis´ første roman - og allerede inden udgivelsen solgt til USA! Mød forfatteren på årets krimimesse.
Savnet  
Savnet
Allerede inden udgivelsen er de tre første bind af Michael Katz Krefelds nye serie om privatopdageren Ravn solgt til 19 lande. Nu udkommer andet selvstændige bind, Savnet, i serien.
Sort daggry af Cilla og Rolf Börjlind  
Sort daggry af Cilla og Rolf Börjlind
Tredje bind i Cilla og Rolf Börjlinds anmelderroste krimiserie om Olivia Rønning og hendes kollega, den tidligere efterforsker Tom Stilton. Mød forfatterne på årets Krimimesse i Horsens.
Nye kunstkalendere  
Nye kunstkalendere
Det nye års smukke, sjove eller hyggelige kalendere.
Fra koncepterne  
Fra koncepterne
Den dygtige og skarpe journalist Mette Fugl har gennem gennem årene været frygtet af mange af landets politikere, fordi hun er så pokkers god til at få sandhederne frem i lyset - hvad end politikerne ønsker dem bylyst eller ej.
'Hævntørst' af Karin Slaughter  
'Hævntørst' af Karin Slaughter
Fra en af USA’s bedste og mest succesrige kvindelige krimiforfattere kommer krimien 'Hævntørst'. Og ligesom tidligere krimier af Karin Slaughter, så er denne også strøget direkte ind på bestsellerlisten.
Slap af og lyt!  
Slap af og lyt!
Jussi Adler-Olsens ’Den grænseløse’ og ’På kanten af evigheden’ af Ken Follet spås at blive to af vinterens helt store læsehit inden for lydbøger.
Den som han peger på  
Den som han peger på
Leonardo DiCaprios produktionsselskab Appian Way har købt tv-rettighederne til denne thriller. Men den er også noget ud over det sædvanlige, fordi hovedpersonen, seriemorderen Harper Curtis, kan rejse i tiden.
Akrash  
Akrash
Læs 3. bind i Jesper Steins prisvindende serie om vicepolitikommissær Axel Steen.
Nye tider  
Nye tider
I tråd med den populære tv-serie ”Downton Abbey” inviterer Fay Weldon med sit sædvanlige lune og bid endnu engang sine læsere ind i den aristokratiske familie Dilbernes liv og kærlighedsaffærer.
Den kongelige egyptiske automobilklub  
Den kongelige egyptiske automobilklub
Med den fashionable Automobilklub som omdrejningspunkt, beskriver Al-Aswany intenst og levende relationer og magtspil mellem udlændige og egyptere - og blandt egypterne selv, i Kairo i 1950´erne.

Tilbage | Send til en ven

 

 
NYHEDSBREV
tilmeld afmeld

Få madplaner til hver uge!

Bolig, interiør, møbler og brugskunst
Valentine 2015, Gaver til manden
Bypuffy.com - Modetøj online
Nye opskrifter, nye kogebøger 2015
 
 
 
   
 
© copyright Kvindeguiden.dk - info@kvindeguiden.dk