Madplaner
 
Tapeter
 
Håndarbejde
 
Boligstil
 
Gaveideer
 
Mode
 
Tasker
 
Sko & støvler
 
Vintage
 
Nye bøger
 
Smykker
 
 her er du : forside > Menopausen > hedeture og nattesved Onsdag 28. Januar
 
   
 

AKTUELT

 
  Send en hilsen
  Shop: Get fit!
  Herregaver!
  Horoskoper
  Fysisk inaktiv?
EMNER
Bolig & Design
Forbruger
Skønhed & Pleje
Mad & Opskrifter
Stil & Mode
Sundhed
Kom i form
Menopausen
Nye bøger
Rejser
BRYLLUP 2015
APPETITTEN
 
 
 
BAZARNYT
  Mohair hjemmesko
  Hætte- trøje
  Sko til looket
  Sofabord Udsalg

 

 

 

hedeture og nattesved

8 ud af 10 har hedeture og nattesved
Mange kvinder i 40-60 års alderen kender problemet med hedeture og nattesved fra veninder, deres mor eller fordi de selv døjer med problemet, som kan være meget generende.

Studier foretaget omkring kvinder i overgangsalderen viser, at mere end 8 ud af 10 lider af hede– og svedeture. Det er dermed det problem, som de fleste vil støde på og høre om, når vi taler om overgangsalderen. Mange kvinder døjer også med energimangel, irritabilitet og humørsvingninger. En del af disse humørsvingninger kan skyldes at hede– og svedeture ødelægger nattesøvnen – og er således kilde til de andre problemer.

Der findes i dag en lang række produkter på markedet til at hjælpe kvinder i overgangsalderen, men de fleste er baseret på gammel viden og er måske heller ikke særligt veldokumenterede.

 

Se også...:

Spis dig fra overgangsalderen  
Spis dig fra overgangsalderen
Hvis du generes af hedeture, søvnbesvær, træthed og irritation, så husk at mange af overgangsalderens gener kan mindskes betydeligt, ved at vælge den rigtige kost.
45+  
45+
Søs Wollesen og Vægtkonsulenternes bog præsenterer en kombineret kostomlægning og kur, som stabiliserer dit blodsukker, får dine hormoner i balance og tilmed giver dig vægttab ...
Svedfri nat-te  
Svedfri nat-te
Fra bogen "Spis dig fra overgangsalderen" bringer vi her opskriften på "Svedfri nat-te" som skal drikkes en times tid før sengetid ...
Fri mig for flere hedeture  
Fri mig for flere hedeture
Ved du, hvad de klassiske symptomer på overgangsalder er? Ved du, hvilke behandlinger, der findes? Ved du, hvad der kan udløse eller forværre mange af reaktionerne i din krop, og hvad du selv kan gøre for at skabe en ny balance i hormonsystemet?
Hedeturen  
Hedeturen
Journalisten og forfatteren Hanne Rolsted Jensen tager modigt bladet fra munden og fortæller ligefremt og med et glimt i øjet om sin egen overgangsalder ...
Hormoner i balance  
Hormoner i balance
Med bogen "Hormoner i balance" giver læge Charlotte Bech, sit bud på hvordan du bedst tackler hedeture, træthed og hormonelle forandringer og kommer styrket ind i overgangsalderen - uden kunstige hormoner.

Tilbage | Send til en ven

 

 
NYHEDSBREV
tilmeld afmeld

Få madplaner til hver uge!

Gaver
Festkjoler 2014
Bypuffy.com - Modetøj online
Bestseller Bøger
Bestseller Bøger
Køb Eos på Payas.dk
Udsalg
Vintagestil
 
 
 
   
 
© copyright Kvindeguiden.dk - info@kvindeguiden.dk