Tapeter
 
Håndarbejde
 
Boligstil
 
Mode
 
Tasker
 
Sko & sandaler
 
Vintage
 
Smykker
 
 her er du : forside > chokoladefarvede terracotta krukker > chokoladefarvede terracotta krukker Torsdag 28. Maj
 
   
 

AKTUELT

 
  Shop: Forårsmode
  Opsat hår: trin-for-trin
  Sommersko 2015
  Sæson: Asparges
  Sommerben Makeover
  Sundt & smukt hår
EMNER
Bolig & Design
Forbruger
Skønhed & Pleje
Mad & Opskrifter
Stil & Mode
Sundhed
Kom i form
Menopausen
Nye bøger
Rejser
BRYLLUP 2015
APPETITTEN
 
 
 
BAZARNYT
  Bikini bindebånd
  By plakat
  Ampel
  Flora Danica

 

 

 

chokoladefarvede terracotta krukker

chokoladefarvede terracotta krukker I år er udvalget af de populære choco farvede havekrukker udvidet med en romantisk og en maskulin linie.

I Danmark har terracotta altid været et populært materiale til udendørskrukker. Nu er materialet blevet forbedret ved at blande fem gode lertyper. Dette nye ler kan brændes ved 20 % højere temperatur end den normalt kendte røde terracotta. Dette giver en meget robust krukke, som samtidig er frostsikker. Tillige er terracotta et populært materiale til havekrukker, da planterne her kan ånde i et miljø, der er meget lig deres naturlige.

Karakteristisk for de klassiske Choco terracotta krukker er farven, der veksler fra lys nougat til mørk chokolade. Denne serie (Classic) har indtil nu været forbeholdt de rene enkle linier uden mønstre eller dekorationer. Men nu lancerer Grama Design også krukker med en rustik overflade, der har et maskulint præg (Rustik) eller med smukke enkle mønstre med inspiration fra Italien (Romantic). Serierne er meget forskellige, men er alle bundet sammen af den høje kvalitet, glæden ved materialet samt lerets smukke farve.

Med disse tre serier er det nu muligt for enhver, uanset hvilken havesmag der præger haven, at få choco terracottaen til at passe ind i det eksisterende havemiljø. Og så er det i øvrigt muligt at supplere med underskåle og olielamper. Hele udvalget kan ses i havecentre landet over.

  Se mere på Gramadesign.dk

 

Se også...:

Puder og plaider  
Puder og plaider
De lækreste bløde puder og plaider i skønne farver og mønstre. Pift sofaen op med nyheder fra Cozy Room, Ferm Living, Odd Molly, FUSS, House Doctor og By Nord.
Ib Laursen 2015  
Ib Laursen 2015
Længes du efter forår og sommer, så vil du nyde Ib Laursens Spring-Summer 2015 kollektion.
Ny inspirerende indretningsbog  
Ny inspirerende indretningsbog
Se med, når vi tager et kig i indretnings-arkitekterne Jens og Lone Barslunds inspirerende indretningsbog "Kom indenfor". Fra bogen bringer vi ideer til, hvordan du skaber balance i rummet, når du hænger billeder på din væg.
Jo flere lyskilder, jo bedre  
Jo flere lyskilder, jo bedre
Med efterårets svindende dagslys, er der brug for god belysning inden døre. Bordlamper, gulvlamper, væglamper og loftlamper er ikke kun kilde til god belysning, stilfulde lamper er også prikken over i´et i det smagfuldt indrettede hjem.
Køkken med et strejf af Norden  
Køkken med et strejf af Norden
Køkkenvitriner, -bænke og -stole i enkel, nordisk stil samt køkkenudstyr og opbevaring fra bla. Nicolas Vahé, By Nord, Nautilus, House Doctor og Bloomingville.
Skab dit drømmesoveværelse  
Skab dit drømmesoveværelse
Trænger du til lidt ægte selvforkælelse, så giv dig selv et nyt soveværelse ...
Quote by Birkholm  
Quote by Birkholm
Hanne Birkholms design bringer smilet frem. Det er den fine kombination af rå og rustikke materialer og muntre og lune design.
Vasketøjskurve  
Vasketøjskurve
8 friske bud på en ny, lækker – og praktisk – vasketøjskurv!
Retro-inspireret  
Retro-inspireret
Indret med runde, bløde retroinspirerede former og lyse lækre pasteller fra House Doctor, Sebra, Nordal og Bloomingville samt nye tapeter fra Illux.
Fransk vintagestil  
Fransk vintagestil
Den franske vintagestil har en særlig charme. Her kombineres nye bløde tekstiler i dæmpede farver med genbrug, loppefund og arvestykker. Enkelhed med elementer af det rustikke og antikke, skaber tilsammen en afslappet stemning og stil.
Indret soveværelset  
Indret soveværelset
Se bazaren, hvor vi bringer et inspirerende udvalg af lækre tapeter, sengetæpper, puder og småmøbler i fine, afdæmpede nuancer til dit soveværelse.
Industriel vintage stil  
Industriel vintage stil
Møbler i den rå fabriksstil er funktionelle møbler i enkle, diskrete design. Møblerne udmærker sig ved, at de kan indgå som elementer i stort set enhver indretningsstil.
Gyldne toner  
Gyldne toner
De gyldne toner skinner igennem i Lisbeth Dahls sommerkollektion.
Lav et moodboard  
Lav et moodboard
Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de ideer du har for rummets funktionalitet og indretning. Til det formål foreslår Holly Becker, at man kreerer et moodboard ...
Tapeter & wallstickers  
Tapeter & wallstickers
Skab dybde i rummet, stil og stemning med smukke tapeter og finurlige wallstickers ...

Tilbage | Send til en ven

 

 
NYHEDSBREV
tilmeld afmeld

Få madplaner til hver uge!

Bolig, interiør, møbler og brugskunst
Valentine 2015, Gaver til manden
Bypuffy.com - Modetøj online
Nye opskrifter, nye kogebøger 2015
 
 
 
   
 
© copyright Kvindeguiden.dk - info@kvindeguiden.dk