Tapeter
 
Håndarbejde
 
Boligstil
 
Mode
 
Tasker
 
Sko & sandaler
 
Vintage
 
Smykker
 
 her er du : forside > find ham du vil have > find ham du vil have Lørdag 30. Maj
 
   
 

AKTUELT

 
  Shop: Forårsmode
  Opsat hår: trin-for-trin
  Sommersko 2015
  Sæson: Asparges
  Sommerben Makeover
  Sundt & smukt hår
EMNER
Bolig & Design
Forbruger
Skønhed & Pleje
Mad & Opskrifter
Stil & Mode
Sundhed
Kom i form
Menopausen
Nye bøger
Rejser
BRYLLUP 2015
APPETITTEN
 
 
 
BAZARNYT
  Bikini bindebånd
  By plakat
  Ampel
  Flora Danica

 

 

 

find ham du vil have

find ham du vil have Forfatter: Dr. Phil McGraw.
Omfang: 319 sider.
Pris: 299 kr.
Forlag: Borgen


Bestil bogen her >>

Ifølge Dr. Phil er der en mand til enhver kvinde, og følger du hans råd, kan du få det nære, kærlige, glædesfyldte parforhold de fleste drømmer om.

Dr. Phil opfordrer dig til at droppe undskyldninger såsom "Alle de gode mænd er taget", "Jeg er for tyk/kedelig/uberegnelig til at nogen kan elske mig", "Jeg må hellere holde fast i den partner jeg har, for jeg kan ikke få en der er bedre".

Det er lige meget hvem du er. Det der betyder noget, er at du ikke længere søger i blinde, men i stedet finder de evner, egenskaber, planer og strategier frem, der vil få det du ønsker til at ske. Dr. Phil viser vejen.

Det betyder, at det er slut med at forsøge at være alt det som alle andre gerne vil have du er. Slut med at gætte hvad en eller anden mand ønsker sig, og så gøre dig store anstrengelser for at forvandle dig til det. Du skal til at opdage sider af dig selv som enhver mand kigger efter. Sider du ikke kender i dag, men som du vil lære at sætte pris på.


 

Se også...:

Farlig fortid af Julie Hastrup  
Farlig fortid af Julie Hastrup
Farlig fortid er det femte og selvstændige bind i Julie Hastrups populære krimiserie om drabsefterforskeren Rebekka Holm.
Bastarden af Anne-Marie Vedsø Olesen  
Bastarden af Anne-Marie Vedsø Olesen
En roman om kvinders udfordringer, styrker og handlekraft henlagt til en voldsmættet og skelsættende periode i Europas historie.
Løvetæmmeren af Camilla Läckberg  
Løvetæmmeren af Camilla Läckberg
Forudbestil med 33% rabat!
'Løvetæmmeren' er en mørk og gådefuld fortælling om blodets bånd og Camilla Läckbergs niende fritstående kriminalroman i serien om forfatteren Erica Falck.
Den grænseløse  
Den grænseløse
Afdeling Q har for alvor fået deres sag for i Jussi Adler-Olsen nye roman i serien om vicekriminalkommissær Carl Mørck og hans team.
Blitz af Agnete Friis  
Blitz af Agnete Friis
Blitz Agnete Friis´ første roman - og allerede inden udgivelsen solgt til USA! Mød forfatteren på årets krimimesse.
Savnet  
Savnet
Allerede inden udgivelsen er de tre første bind af Michael Katz Krefelds nye serie om privatopdageren Ravn solgt til 19 lande. Nu udkommer andet selvstændige bind, Savnet, i serien.
Sort daggry af Cilla og Rolf Börjlind  
Sort daggry af Cilla og Rolf Börjlind
Tredje bind i Cilla og Rolf Börjlinds anmelderroste krimiserie om Olivia Rønning og hendes kollega, den tidligere efterforsker Tom Stilton. Mød forfatterne på årets Krimimesse i Horsens.
Nye kunstkalendere  
Nye kunstkalendere
Det nye års smukke, sjove eller hyggelige kalendere.
Fra koncepterne  
Fra koncepterne
Den dygtige og skarpe journalist Mette Fugl har gennem gennem årene været frygtet af mange af landets politikere, fordi hun er så pokkers god til at få sandhederne frem i lyset - hvad end politikerne ønsker dem bylyst eller ej.
'Hævntørst' af Karin Slaughter  
'Hævntørst' af Karin Slaughter
Fra en af USA’s bedste og mest succesrige kvindelige krimiforfattere kommer krimien 'Hævntørst'. Og ligesom tidligere krimier af Karin Slaughter, så er denne også strøget direkte ind på bestsellerlisten.
Slap af og lyt!  
Slap af og lyt!
Jussi Adler-Olsens ’Den grænseløse’ og ’På kanten af evigheden’ af Ken Follet spås at blive to af vinterens helt store læsehit inden for lydbøger.
Den som han peger på  
Den som han peger på
Leonardo DiCaprios produktionsselskab Appian Way har købt tv-rettighederne til denne thriller. Men den er også noget ud over det sædvanlige, fordi hovedpersonen, seriemorderen Harper Curtis, kan rejse i tiden.
Akrash  
Akrash
Læs 3. bind i Jesper Steins prisvindende serie om vicepolitikommissær Axel Steen.
Nye tider  
Nye tider
I tråd med den populære tv-serie ”Downton Abbey” inviterer Fay Weldon med sit sædvanlige lune og bid endnu engang sine læsere ind i den aristokratiske familie Dilbernes liv og kærlighedsaffærer.
Den kongelige egyptiske automobilklub  
Den kongelige egyptiske automobilklub
Med den fashionable Automobilklub som omdrejningspunkt, beskriver Al-Aswany intenst og levende relationer og magtspil mellem udlændige og egyptere - og blandt egypterne selv, i Kairo i 1950´erne.

Tilbage | Send til en ven

 

 
NYHEDSBREV
tilmeld afmeld

Få madplaner til hver uge!

Bolig, interiør, møbler og brugskunst
Valentine 2015, Gaver til manden
Bypuffy.com - Modetøj online
Nye opskrifter, nye kogebøger 2015
 
 
 
   
 
© copyright Kvindeguiden.dk - info@kvindeguiden.dk