Tapeter
 
Håndarbejde
 
Boligstil
 
Mode
 
Tasker
 
Sko & sandaler
 
Vintage
 
Smykker
 
 her er du : forside > små bryster > små bryster Lørdag 23. Maj
 
   
 

AKTUELT

 
  Shop: Forårsmode
  Opsat hår: trin-for-trin
  Sommersko 2015
  Sæson: Asparges
  Sommerben Makeover
  Sundt & smukt hår
EMNER
Bolig & Design
Forbruger
Skønhed & Pleje
Mad & Opskrifter
Stil & Mode
Sundhed
Kom i form
Menopausen
Nye bøger
Rejser
BRYLLUP 2015
APPETITTEN
 
 
 
BAZARNYT
  Bikini bindebånd
  By plakat
  Ampel
  Flora Danica

 

 

 

små bryster

små bryster De fleste kvinder med en lille barm har næsten med garanti på et tidspunkt overvejet plastik kirurgi, og har prøvet samtlige tricks på marked for at forstørre brystområdet. Idealet for den sexede kvinde er i dag, synonym med den store svulmende barm. Men man behøver ikke store bryster for at være sexet. Glæd dig over at dine bryster bliver på sin plads, mens dine storbarmede veninders er på vej syd. Det er først efter en graviditet at din barm mister sit udsende af en teenagers struttende brystparti. Hvis du spørger en mand, vil de fleste være enige om at en kjole som viser en bar kvinderyg, er lige så sexet som en kjole der fremhæver kavalergangen. Nyd at du har muligheden for en ”bryst dag” via de mange hjælpemidler eller ej, at tøj ofte sidder pænere på et lille bryst end et stort, samt at der ikke findes en eneste frakke eller jakke som ikke sidder fantastisk på dig.

Hvis du vil hjælpe din lille barm lidt på vej, skal du vælge en bh med fyld, men pas på med at ty til en bh med så meget vat, at man opdager bedraget fra lang afstand. Brug en bh hvor indlæggene sidder i skålens yderste hjørner for at tvinge brysterne ind mod midten. Køb en bh som er regulerbar, så du selv kan styre hvor meget push up effekt du vil have. Vær varsom med at overdrive hvis du har ammet og dine bryster ligner to balloner hvor luften er gået ud, da den løse hud hurtigt kommer til at rynke.

Gå langt uden om:
- T- shirts med en dyb halsudskæring eller V-hals, da de fremhæver din brystkasse og får din barm til at være ikke eksisterende.

- Toppe med korset effekt eller en tube top. De er begge designet til kvinder med stor barm, så hvorfor prøve.

- Kjoler med empire snit eller åle stramme elastiske kjoler med spagetti stopper. Empire snittet vil hænge på dig, og få dig til at ligne en nonne, og den stramme elastiske kjole er ikke pæn når den ikke kan fyldes ud.

- Alle sweatre i fine materialer og med dyb halsudskæring.

Kig i stedet efter:
- T-shirt med høj halsudskæring hvor ærmerne er skåret væk, eller høje bådudskæringer. Fremhæver i stedet dine arme og skuldre.

- Toppe med halterneck eller ærmeløse toppe med detaljer foran. Du behøver ikke en bh, så derfor er en halterneck perfekt, den fremhæver dine skuldre, som er en flot erstatning for en kavalergang. Detaljer som fx flæser dækker dit bryst og tilføjer fylde.

- Kjoler med en høj halsudskæring og som er en anelse gennemsigtig, kan være utrolig sexet. Med dine små bryster bliver det ikke vulgært, hvis man kan ane dine brystvorter. Så længe det er diskret, er det elegant. Kjoler med bar ryg er ligeledes utrolig elegante, og hvis din barm stadig ligner jomfruelige skibakker, kan en kjole med en dyb V- udskæring ned til navlen være utrolig forførende.

- Vamsede højhalsede sweatre eller simple tætsiddende bluser med rundhals og lange ærmer. Den høje hals er utrolig flot på kvinder med en lille barm, da den høj halsede ligner en hals og ikke en ekstra hage. Den simple tætsiddende bluse sidder flot, da silhuetten ikke ødelægges af buler fra et stort bryst.

- Hvis du gerne vil beholde dine V- halsede bluser, så bær en T-shirt med en høj rund halsudskæring indenunder.Kilde: "Din stil kan ændre dit liv" af Trinny Woodall og Susannah Constantine.
"What not to wear" af Trinny Woodall og Susannah Constantine fra Weidenfeld & Nicolson

 

Se også...:

små bryster  
små bryster
Man behøver ikke store bryster for at være sexet. Glæd dig over at dine bryster bliver på sin plads, mens dine storbarmede veninders er på vej syd ...
store bryster  
store bryster
Er du en af de heldige der er blevet ”velsignet” med store bryster fra naturens side, ved du at det ikke altid er lykken ...

Tilbage | Send til en ven

 

 
NYHEDSBREV
tilmeld afmeld

Få madplaner til hver uge!

Bolig, interiør, møbler og brugskunst
Valentine 2015, Gaver til manden
Bypuffy.com - Modetøj online
Nye opskrifter, nye kogebøger 2015
 
 
 
   
 
© copyright Kvindeguiden.dk - info@kvindeguiden.dk