Styleguide

Kategori: Mode

Styleguide 

Få masser af gode råd og lad dig inspirere til at finde de bedste snit til din figur. Med stylist Anja Camilla Alajdi nye guide får du hjælp til at finde dit helt personlige look og et grundigt stiltjek fra top til tå. De gåde råd bygger på Anjas mange års erfaring som stylist for kendte i medier, underholdning og erhvervsliv. Med bogen får du hendes allerbedste råd til god og gennemført stil fra inderst til yderst, tips til hvordan du holder dit look opdateret, hvordan du får styr på garderoben og ikke mindst – tilføjer det sidste twist med unikke accessories.

Titel: Styleguide
Forfatter: Anja Camilla Alajdi 
Forlag: People´sPress
Bestilling: Bestil bogen her >>

Nu

Fra den populære modeblogger og freelancestylist, Marie Jedig, kommer stilguiden NU, hvor hun deler sine bedste råd til, hvordan du finder stilen, der matcher dit udtryk og image. Maries tips og råd bygger dels på hendes indgående kendskab til stil og mode, men ikke mindst på hendes egne personlige…

Læs mere
Simple living

Simple Living er Nadia Plesners enestående fortælling om retten til noget så banalt som en tegning. Allerede inden udgivelse er bogen solgt til filmatisering hos Good Company Films.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^