Louise Roe glaskugler
Lyshuse i keramik
Julesok til pakkekalender eller adventsgaver
Julepynt sølv 'Driving home for christmas'
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Grøntsager, krydderier og krydderurter kan kombineres i det uendelige og nye lækre smagsoplevelser kan opstå. Det er spændende at eksperimentere med, og med Helena Graystons nye syltebog, får du masser inspiration til, hvordan du kommer i gang. Faktisk er du i de allerbedste hænder, for forfatteren har så stor erfaring indenfor syltning, og er så rutineret udi syltning og sammensætning af smage, at hun tidligere er kåret som 'Syltedronningen', da hun vandt Politikens syltekonkurrence.Med bogen 'Syltedronningen' får du masser af gode syltetips og 50 opskrifter på syltede delikatesser, der kan anvendes som tilbehør til morgenmad, brunch, frokost, eftermiddagsmad og aftensmad. 

Titel: Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider
Forfatter: Helena Grayston
Forlag: Koustrup & Co.
Bestilling: Bogen kan bestilles her

 

 Kom I Form Til Halvmaraton, Anders Ejbye-Ernst

Drømmer du om at løbe dit først halvmaraton? Manglende motivation til overhovedet at starte på løbetræning eller vil du gerne forbedre tiden på dine vante 10 kilometersrute? Så kan bogen 'Kom i form til halvmaraton på 100 dage', være vejen frem. Bogen giver dig en komplet opskrift på, hvordan du...

Læs mere
Danskernes Bedste Vægttab, af Henrik Duer

Bogen til dig som ønsker et varigt vægttab - uanset om du skal tabe 5 eller 100 kg. En konkret og overskuelig guide, skrevet af en af tidens mest populære træningseksperter.

Læs mere
Yoga - Træn yoga hjemme

Bog & dvd introducerer 23 grundlæggende yoga-øvelser, og viser, hvordan du skræddersyr et program, der passer dit niveau og behov.

Læs mere
Mor og baby i topform

'Mor og baby i topform' er en ny bog til nybagte mødre og deres babyer. En inspirerende træningsbog, som udmærker sig ved at være uden uopnåelige idealer og præstationsræs. Her er ingen løftede pegefingre over, at man som spædbarnsmor ind imellem må droppe træningen efter en nat uden søvn.

Læs mere
Yoga - et kvarter om dagen

Med Sisse Siegumfeldt nye bog lærer du, hvordan du - ved blot at dyrke yoga et kvarter om dagen - kan få meget mere velvære, ro og overskud i hverdagen.

Læs mere
Yoga på stuegulvet

Med Louise Fjendbo Jørgensens bog og tilhørende cd lærer du skånsomme yogaøvelser, som styrker krop og dit mentale overskud.

Læs mere
Kom i form med Bikini Bootcamp

Med Anne Bechs 'Bikini Bootcamp' får du en komplet 28-dages træningsplan, der gør vinterkroppen sommerklar på rekordtid. Planen er baseret på Anne Bechs helt egen FIT-metode med enkle, men effektive øvelser, der kan laves på stuegulvet, hotellet eller stranden, og med masser af gode kostråd og lækre...

Læs mere
Vis bare arme

Bingoarme, mormorarme, vinkedeller - kært barn har mange navne. Men lige i dette tilfælde, vil de fleste kvinder nok gerne vinke farvel til 'det kære barn': Det slaskende fedt, der lever sit eget liv på armene og afholder en fra at trække i en ærmeløs bluse eller en kjole med stropper.

Læs mere
Stærk, af Krisztina Maria

Du har det jo 'fint-nok', vintertøjet camouflerer godt, og der er lang tid til bikini-sæsonen, så hvorfor skulle du beskæftige dig for en bog med titlen 'Stærk og sund for livet'?

Læs mere
Løb dig let og glad

Starten er altid udfordrende, men med Christina Wulffs konkrete vejledning og opmuntrende råd er det overskueligt at komme i gang og ikke mindst - blive ved !

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Sweatpants Ilse Jacobsen

Sweatpants Ilse Jacobsen

Trænings-tendenser i 2016

Trænings-tendenser i 2016

Pilates og yoga er oplagt hjemmetræning

Pilates og yoga er oplagt hjemmetræning

Sådan vælger du de helt rigtige håndboldsko

Sådan vælger du de helt rigtige håndboldsko

Nye Bøger
^