Louise Roe glaskugler
Lyshuse i keramik
Julesok til pakkekalender eller adventsgaver
Julepynt sølv 'Driving home for christmas'
Kategori: Kogebøger
Salat snedker, af Ditte Ingemann
Redaktionen

Med sin nye bog 'Salat snedker', får salat- og grøntsagseksperten, Ditte Ingemann, redefineret begrebet 'salat', så ordet forstås i sin bredeste forstand. Grøn salat kan nemlig meget, meget mere end blot serveres med traditionelle salatgrøntsager som tomat, agurk og peber. Således præsenterer bogen hele 100 nye opskrifter på sprøde, sunde og saftige salater til enhver lejlighed og for enhver smag.

Der er alt lige fra de simple og de lune, til de fyldige, de festlige, de feminine og de maskuline samt opskrifter på salattilbehør og toppings som brød, saltede mandler, bagte tomater, gode dressinger m.m., som alt sammen sætter kulør på salatskålen.

Med bogen følger masser af gode tips, menuforslag samt guide, som gennemgår, hvordan og i hvilke sammenhænge udvalgte grøntsager fungerer. Her kan man også læse om krydderier og krydderurter, hvordan og i hvilke sammenhænge de kan bruges og hvordan konsistens og smag bliver ved forskellig tilberedning. Guiden er ikke mindst super anvendelig, når man selv vil eksperimentere med nye ingredienssammensætninger. 

Om forfatteren
Ditte Ingemann er passioneret madelsker og har et kærlighedsforhold til ikke bare gode råvarer og smag, men også til kreativitet og æstetik i forhold til mad. Udover at lave og spise mad er ernæring et område, som også optager hende meget, da hun er uddannet bachelor i ernæring og sundhed med speciale i human ernæring.

Ditte står bag madbloggen 'The Food Club', som omhandler hendes store interesse, passion og appetit for mad. Hun arbejder som selvstændig madskribent, madstylist, fotograf og opskriftsudvikler. Udover at skrive kogebøger er hun fast madskribent for Politiken og udvikler opskrifter for bl.a. Aarstiderne. Ditte stod senest bag succesen 'Vegetar' (2016).

Titel: Salat snedker
Forfatter: Ditte Ingemann 
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bogen kan bestilles her

Hverdag, af Anne Hjernøe

Anne Hjernøes nye store kogebog 'Hverdag' indeholder over 200 opskrifter på gode hverdagsretter og er gennemillustreret med skønne fotos. En bog, der bør stå på køkkenhylden hos enhver moderne familie anno 2017.

Læs mere
Majas kager, af Maja Vase

Hvis du elsker at bage, så har du formentlig ofte været forbi Majavase.dk. Med mere end 223.000 følgere, er Maja Vase en af Danmarks mest populære kage- og dessertbloggere, kendt for sin kreativitet og sin evne til at få næsten hvilken som helst hjemmebagte til at ligne et konditorværk.

På sin...

Læs mere
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Læs mere
Fantasilater, af Aiah Noack

Har du lyst til at lave delikate salater, der bugner af smukke blomster fra haven, så er du rigtig godt hjulpet med Aiah Noacks store, smukke bog, 'Fantasilater'. Bogen beskriver nøje mere end 100 almindelige haveblomster og vilde planter, der smager dejligt og ser fantastiske ud i salater - eller...

Læs mere
Toptrimmede tarme, af Mette Borre

Stadig flere bliver vegetarer eller vælger generelt bare at spise mere grønt og indføre kødfrie dage. Samtidig har 10 procent af befolkningen irritabel tarm, og kan have særlig gavn af mere grønt. For grøn kost er godt for fordøjelsen, fastslår forfatterne bag den nye bog ’Toptrimmede tarme’.

Læs mere
Forunderlig Mad, af Katrin Joensen-Næs

Brød med rødvin. Røget makrel og ærtesoufflé. Wasabigedeost og bagte jordbær. Med bogen ’Forunderlig mad: Serveringer, der overrumpler dine sanser’, har færøske Katrin Joensen-Næs skrevet en bog, som - nøjagtig som bogens titel antyder - er fuld af opskrifter på mad med nye, anderledes og...

Læs mere
Vild - Naturen ind i køkkenet, Thomas Laursen

Til alle, der nyder at samle og bruge ingredienser fra den vilde naturs spisekammer, har en af landets absolutte pionerer indenfor moderne dansk vildmad skrevet en formidabel guide.

Thomas Laursen har hele sit liv været betaget af den danske natur og har gennem årene tilegnet sig en enorm viden om...

Læs mere
Holms Mad, af Claus Julius Holm

Med 'Holms mad' kommer den folkekære kok, Claus Holm, med sin måske mest personlige kogebog til dato. Her får fans ikke kun opskrifterne på al den skønne hverdags- og gæstemad, der har været med til at gøre ham kendt, bogen åbner også en dør ind til Holms eget køkkenbibliotek med opskrifter på...

Læs mere
Sund junkfood, af Katrine Tuborgh

Til dig der er glad for junkfood, men gerne vil gøre en indsats i køkkenet for at få den sundeste af slagsen, har kogebogsforfatter og madfotograf Katrine Tuborgh skrevet en inspirerende og indbydende bog.

Læs mere
Rigtig god fordøjelse, af Mette W Ravn og Mette Borre

Når fordøjelsen ikke fungerer, kan det føre til mistrivsel og sygdomme. Mange af os spiser generelt for meget salt, sødt, fedt og blødt, og det kan ind i mellem sætte fordøjelsen, samtidig kan en uhensigtsmæssig kostsammensætning og livsstil betyde, at mængden og arten af de bakterier vi har i...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Madlavning bliver nemmere med det rette udstyr

Madlavning bliver nemmere med det rette udstyr

Bakker med fluenet

Bakker med fluenet

Sådan opbevarer du bedst dine madvarer

Sådan opbevarer du bedst dine madvarer

Tips: Sådan bager du lækkert brød

Tips: Sådan bager du lækkert brød

Nye Bøger
^