Mit cowgirlkøkken

Kategori: Kogebøger

Mit cowgirlkøkken 

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Smagen af Texas
Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.
Som hun skriver i forordet: "Texas er min stat! Jeg har boet der som helt ung. På det tidspunkt i livet, hvor man som en selvfølge suger alt til sig, og det på en måde bliver ens eget. Jeg elsker duften af cedertræ, varmen, der står så stærk som en mur, menneskene, der er gæstfrie, karikerede, hjælpsomme og lidt tossede, lyden af cikader om aftenen – og ikke mindst maden! Maden, der er inspireret af det meste af verden, men som for mig især består af fyldig BBQ, skøn, grøn hippiemad, tung sydstatsmad og selvfølgelig TexMex."
De seneste 10 år har Louisa drømt om at lave en bog om Texas’ køkkener. Endelig er det blevet en realitet, og sidste sommer rejste hun med familien Texas rundt for at finde det bedste af det bedste. "Alt fra tacos, margaritas, BBQ, ferskner, pecannødder, østers og meget mere testede vi på en sommer-road trip med mindst 6 måltider om dagen. Jeg har spist hos fantastiske mennesker, på sjove restauranter, i BBQ-shacks på tankstationer og hos mamasitas, der bikser
mexicanske delikatesser sammen i et skur ved vejen. Vi endte næsten med at være mætte og vi har bare taget en lille bid af denne enorme stat. Man kan aldrig tage et køkken helt med hjem. Men i denne bog får du min version af det bedste fra Texas. Her er mit cowgirlkøkken".
Find opskrifter på f.eks. Tacos med chipotlerejer, kyllinge-enchilladas, salat med gedeost og jalapeno-jam, french toast med ristede ferskner og meget mere. Louisa har selv taget de mange stemningsbilleder fra Texas og Anders Schønnemann har taget bogens lækre madfotos . Om Louisa Lorang
Louisa Lorang er kendt fra Go’ Morgen Danmark og så er hun den karismatiske kok og dommer i TV2-programmet Grillfeber. Herudover leverer Louisa masser af lækre opskrifter hver uge i Alt for Damerne. Louisa har tidligere udgivet en lang række kogebøger. B.la. Spisetid - god mad til store og små, Madpakkebogen, Vild med mad, Grillbar og Juice & Co. Fakta om bogen
Titel: Mit cowgirlkøkken
Forfatter: Louisa Lorang
Omfang: 264 sider

Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de…

Læs mere
Sunde grønne retter: Mummum - Kun Aftensmad, af Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen

Nemme, sunde, grønne retter. Det er udgangspunktet for Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsens kogebog 'Mummum - Kun Aftensmad'.

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
Mad I Fad - af Anne Van Der Merwed

At tilberede mad i fad, er ikke kun nemt og praktisk, men giver også en særlig intens oplevelse af, hvordan ingredienserne fungerer sammen.

Med Anne Van Der Merwedes bog ’Mad I Fad’ får man øjnene op for de mange muligheder og variationer, der er, når man tilbereder måltider i fad.

Læs mere
Valdemarsro – Aftensmad

Med mere end 50.000 solgte eksemplarer, er ’Valdemarsro – Aftensmad’, tidens absolutte bestseller indenfor kogebøger.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^