Skønne farver i sofaen
Luksus fra Care By Me
Uhmm Box
Rundt stuebord
Kategori: Kogebøger
Majas kager, af Maja Vase
Redaktionen

Hvis du elsker at bage, så har du formentlig ofte været forbi Majavase.dk. Med mere end 223.000 følgere, er Maja Vase en af Danmarks mest populære kage- og dessertbloggere, kendt for sin kreativitet og sin evne til at få næsten hvilken som helst hjemmebagte til at ligne et konditorværk.

På sin blog deler hun rundhåndet ud af sine super kreative idéer og opskrifter, ligesom hun tidligere har udgivet bøgerne 'Lykken er chokolade' og 'Lykken er is' i samarbejde med Anne au Chocolat, og senest har udgivet dessertbogen 'Majas desserter'.

Eventyrlig smuk og indbydende kagebog fra Maja Vase
Nu er hun klar med den eventyrlige smukke og indbydende kagebog 'Majas kager'. En enestående samling opskrifter på mere end 70 delikate kager, nye, inspirerende opskrifter, hvoraf mange er friske fortolkninger af klassikere som cheesecakes, frugttærter, makroner og muffins.
Her er kager til enhver lejlighed, enkle delikate kager med få ingredienser, der kan være klar på en time, men også opskrifter til dem, der har mod på en udfordring og vil lave kager, der får gæsterne til at måbe. Med 'Majas kager' bliver du grundigt guidet igennem opskrifterne og får gode, uddybende tips og tricks med undervejs. 

Titel: Majas Kager
Forfatter: Maja Vase
Forlag: Politikens Forlag
Bestilling: Bogen kan bestilles her

30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske...

Læs mere
Hey! Det er snyd - Skyd genvej i køkkenet

Med bogen 'Hey! Det er snyd – Skyd genvej i køkkenet' for du madskribenten Julie Heys smukke, inspirerende samling af super nemme opskrifter på mad til hverdag og fest.

Læs mere
Friske spirer – en guide til spiring

Forestil dig at fremdyrke en bred vifte af skønne sprøde og sunde spirer hjemme i dit eget køkken. Nemt og enkelt. Helt uden jord på fingrene. Oven i købet langt billigere end de kedelige spirer fra supermarkedet. Lyder det fristende?! Så kast dig ud i spirerdyrkning.

Læs mere
Hverdag, af Anne Hjernøe

Anne Hjernøes nye store kogebog 'Hverdag' indeholder over 200 opskrifter på gode hverdagsretter og er gennemillustreret med skønne fotos. En bog, der bør stå på køkkenhylden hos enhver moderne familie anno 2017.

Læs mere
Salat snedker, af Ditte Ingemann

Med sin nye bog 'Salat snedker', får salat- og grøntsagseksperten, Ditte Ingemann, redefineret begrebet 'salat', så ordet forstås i sin bredeste forstand. Grøn salat kan nemlig meget, meget mere end blot serveres med traditionelle salatgrøntsager som tomat, agurk og peber. Således præsenterer bogen...

Læs mere
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Læs mere
Fantasilater, af Aiah Noack

Har du lyst til at lave delikate salater, der bugner af smukke blomster fra haven, så er du rigtig godt hjulpet med Aiah Noacks store, smukke bog, 'Fantasilater'. Bogen beskriver nøje mere end 100 almindelige haveblomster og vilde planter, der smager dejligt og ser fantastiske ud i salater - eller...

Læs mere
Toptrimmede tarme, af Mette Borre

Stadig flere bliver vegetarer eller vælger generelt bare at spise mere grønt og indføre kødfrie dage. Samtidig har 10 procent af befolkningen irritabel tarm, og kan have særlig gavn af mere grønt. For grøn kost er godt for fordøjelsen, fastslår forfatterne bag den nye bog ’Toptrimmede tarme’.

Læs mere
Forunderlig Mad, af Katrin Joensen-Næs

Brød med rødvin. Røget makrel og ærtesoufflé. Wasabigedeost og bagte jordbær. Med bogen ’Forunderlig mad: Serveringer, der overrumpler dine sanser’, har færøske Katrin Joensen-Næs skrevet en bog, som - nøjagtig som bogens titel antyder - er fuld af opskrifter på mad med nye, anderledes og...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Riviera Maison olie-/eddike

Riviera Maison olie-/eddike

Riviera Maison barstol

Riviera Maison barstol

Tip: Sådan laver du nemt<BR> lækre retter med din stavblender

Tip: Sådan laver du nemt
lækre retter med din stavblender

Sådan opbevarer du bedst dine madvarer

Sådan opbevarer du bedst dine madvarer

Nye Bøger
Send en hilsen
^