Myten om kvinders selvtillid

Myten om kvinders selvtillid  

Selvtillid handler ikke om frygtløshed, men om at have modet til at handle, selvom knæene ryster under dig i situationen, skriver Helene Lerner i bogen 'Myten om kvinders selvtillid'.

I bogen gør hun op med myten om, at succes og selvtillid handler om at være frygtløs.
"Selv de mest succesrige kvinder oplever af og til nervøsitet og føler sig usikre på deres kvalifikationer, men de handler alligevel for at komme nærmere deres mål. Deres beslutning om at gøre en forskel er større end de kønsfordomme og den tvivl på sig selv, de måtte føle." skriver Helene Lerner.

Med bogen følger en lille praktisk guide, der via enkle øvelser og teknikker giver indblik i og råd om, hvordan du:

- kan vise dit bedste jeg, uanset hvilket kaos du måtte føle indvendigt

- kan lære at sige fra uden at miste ansigt

- kan sætte gang i din karriere.

Bogen henvender sig til kvinder, der, trods ambitioner, føler sig begrænset af kønsfordomme og egen usikkerhed og frygt. Her får du ny indsigt i og inspiration til, hvordan du styrker dine kompetencer og udvider dine handlemuligheder i det daglige arbejde. Du kan bl.a. læse om veje til personlig udvikling, og hvordan du håndterer konkrete problemer i arbejdslivet.

Titel: Myten Om Kvinders Selvtillid
Original titel: The Confidence Myth

Forfatter: Helene Lerner
Forlag: Dansk Psykologisk Forlag

Bestilling: Bogen kan bestilles her >>

Kunsten at skifte spor i arbejdslivet

Flere og flere oplever, at de har brug for nye udfordringer i disse år, hvor arbejdsmarkedet forandrer sig med stor hast. Mange mangler dog mod til at rykke på mulighederne. Er du en af dem, så læs denne bog og få masser af inspiration til at gå på opdagelse efter et anderledes og rigere arbejdsliv.

Læs mere
Det gennemsnitlige menneske

Marketingsdirektør Morten Albæk gør op med folks indbildte tro på, at deres talent bare skal opdages og langer ud efter den manglende selverkendelse, der nærer X Factor og andre lignende konstruktioner i vores omgivelser. For efter Albæks mening er de fleste af os helt gennemsnitlige, fejlfyldte…

Læs mere
Tag magten over sin karriere

Er du kørt sur i det hele" Er du træt af chefen" Er du bitter over at din kollega blev forfremmet i stedet for dig? Keder du dig på jobbet -eller i det hele taget? Ærgrer du dig over at du aldrig fik muligheden for at forfølge din drøm? Den gode nyhed er at der IKKE kommer nogen og redder dig. Du…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^