Efterår
Messer og markeder i efteråret 

Bliver efteråret for kedeligt og gråt, så venter der masser af spændende oplevelser ved efterårets mange messer, markeder, udstillinger og outlets. Vi bringer her en guide til den kommende tids arrangementer.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Naanbrød 

Som tilbehør til krydrede retter, især fra det indiske og pakistanske køkken, er de flade, bløde hvedebrød, Naanbrød, helt perfekte.

Med deres neutrale smag tager de ikke opmærksomheden fra retten - og så er de ideelle, når det kommer til at søbe den sidste rest af tallerkenen. Nyd dem også til…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Chili frikadeller og bulgursalat 

Skønne små, fedtfattige chilifrikadeller - og en nem, grøn bulgursalat.

Læs mere
Bolig & Design
Oliver Furniture - Skandinaviske mentalitet og livsstil 

Danske Oliver Furniture, står for mange som den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik. Der er noget velkendt og autentisk over de smukke møblers enkle design, en særlig lethed og noget meget skandinavisk. Oliver Furniture er skabt af møbeldesigner Søren Rørbæk, som tidligere har tegnet…

Læs mere
Sundhed
E. coli: Symptomer og smittekilder 

Escherichia coli, eller E. coli, er en bakterie, der normalt findes i tarmen hos både mennesker og dyr. Mens mange typer bakterier er ufarlige, er der nogle, der kan forårsage alvorlige mave-tarm infektioner - især når kommer fra forurenet fødevarer.

Læs mere
Vinter
Tips til vinterfodring af havens fugle 

Med udsigt til sne og frost, er det en god idé at holde lidt øje med havens fugle, og sørge for at de har mad og drikke. Få gode tips til fodring og læs mere om, hvilken type foder, der er mest populært hos de enkelte fuglearter.

Læs mere
Rejser
Hvor rejste vi hen i 2023? 

Hvis du i 2023 besøgte Tyskland, Sverige, Spanien eller Italien, så var du ikke alene. De fire destinationer er blandt sidste års mest populære rejsemål blandt danskerne, skriver Hotels.com, der har taget et blik tilbage på danskernes rejsevaner i 2023.

Og begejstringen for sidste års favoritter,…

Læs mere
Sundhed
Sådan mindsker du risikoen for parfumeallergi 

Har du oplevet pludselig at få udslet af den creme, deodorant eller parfume du ellers har brugt i årevis?

Parfume er én af de hyppigste årsager til kontakteksem, og rammer især mennesker med sart hud. Men alle kan udvikle parfumeallergi, også dem, der gennem mange år har brugt parfume uden…

Læs mere
Bolig & Design
Opbevaring: Kasser, kister og kurve 

Selv de allerbedste oprydningsråd er nytteløse, hvis man ikke har nogle steder at opbevare tingene. Gode opbevaringsløsninger er et 'must' i et velindrettet hjem. Med dem kan alle ting have deres faste pladser, så de er nemme at finde, og hjemmet til enhver tid opleves rart og ryddet.

Læs mere
Sundhed
8 trick der hjælper dig huske 

I en travl hverdag kan det indimellem være svært at huske det hele. Kalendere og post-it noter er uundværlige, men videnskabelige studier har også fundet en stribe metoder, der kan skærpe hukommelsen og måske hjælpe dig med at huske tingene bedre.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Derfor er bælgfrugter helt geniale  

Hvis bælgfrugter ikke indgår som en væsentlig del af din kost, så skyldes det måske at du ikke ved, hvor nemt det er at tilberede skønne retter med bønner, kikærter, linser og ærter.

At vælge bælgfrugter betyder nemlig ikke, at du på nogen måde skal gå på kompromis med smagsoplevelserne. Det…

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle ', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration og…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^