Sundhed
Periodisk faste: Er 16:8-timers faste en sund og effektiv slankekur?  

I de senere år har kostmetoden 'intermittent fasting', eller 'periodisk faste' på dansk, høstet enorm opmærksomhed i den vestlige verden, og som følge af det, har kostforskere haft travlt med at undersøge de tilsyneladende mange fordele ved denne form for periodisk faste. Vi har samlet fakta om den…

Læs mere
Vin & spiritus
Sådan fremstiller du en herlig lakrids- og hindbærsnaps 

Snaps er en ægte nordeuropæisk brændevin med en helt særlig plads i dansk madkultur, og samtidig yderst alsidig, da den kan infunderes med alverdens urter og krydderier. Blandt dem er enebær, koriander og citrusfrugter, men også lakridssmag, i form af fennikel, anis og sort lakrids, er populære.

Læs mere
Vinterferie
Skiferie: 12 vigtige råd når du færdes på skibakken 

Hvert år i februar drager omkring 200.000 glade skientusiaster afsted på ferie til sne, sol og skipister. Men ikke alle klarer de stejle bakker uden mén. Det skriver SOS International, som står for akutassistance for nordens største forsikringsselskaber.

Selvom der efter cornaepidemien i 2022 var…

Læs mere
Valentine
Valentinsdag - Bag om traditionen 

I USA ryger postkort med røde hjerter, festlige balloner, blomster i buketter og mere en 35 mio. fine, hjerteformede chokoladeæsker hvert år over disken i forbindelse med Valentinesdag. Og herhjemme har mange, ligesom overalt i verden, taget Valentinetraditionen til sig og fejrer dagen med gaver og…

Læs mere
Valentine
Her er 50 af årtiers største lovesongs 

Minder kan vækkes på mange måder, men for de fleste er musik nok dét, der helt automatisk får få os til at huske oplevelser, vi har haft. At lytte til gamle, velkendte sange, kan på et øjeblik tage os tilbage til dengang vi først mødtes, og til alle de oplevelser, vi siden har haft.

Læs mere
Valentine
Opskrift: Valentine cupcakes 

Som alternativ til gaver og breve, kan man erklære sin kærlighed til sin eneste ene med fine, søde kager. Kagerne kan dekoreres med mønstre, figurer og kærlighedserklæringer, der er lige til at spise. Skriv sød poesi og hilsner med dekorationsglasur, og pynt med chokolade.

Læs mere
Valentine
Er Valentinsdag kun for kærestepar? 

Hvis man definerer Valentinsdag som dagen, hvor kærligheden fejres, burde Valentinsdag så ikke være en festdag for andre end kun kærestepar? Det mener Jens W. Pedersen, forfatter til bogen ’De to regler i dating og parforhold’.

Læs mere
Valentine
Opskrift: Chokoladefondant i hjerter 

Skal der bages små, fine hjerteformede kager til Valentinsdag, så er chokoladefondant - den lækre lille dessertkage med den bløde midte - det perfekte valg.

Læs mere
Valentine
Valentinsdag - hver dag! 

Idéen med at vi har udvalgt en særlig dag, hvor vi gør os umage med at vise dem der står vores hjerte nær, at vi holder af dem, er en smuk idé. Men hvorfor skal denne opmærksomhed og anerkendelse af vore nærmeste kun finde sted den een gang om året - og hvorfor er traditionen ikke, at vi også giver…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Hjemmelavede skumfiduser 

Hjemmelavede skumfiduser smelter i munden. De er bløde, søde - og kan slet ikke sammenlignes med de købte. Og så er de super nemme selv at lave!

Med 5 ingredienser og en halv time på hånden har du skumfiduser til hele familien. Her får du en detaljeret trin-for-trin opskrift.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Lakridsparfait med lakridssirup 

Lakrids fungerer rigtigt godt i isdesserter - ikke mindst i en fransk flødeparfait, som du her får opskriften på.

Læs mere
Spiritualitet
Din håndbog til et liv med stjernerne som guide, af Stella Andromeda 

I en stadigt mere omskiftelig, kaotisk og uoverskuelig verden søger mange råd og tryghed i astrologiens teorier. En af dem er Stella Andromeda, forfatteren bag bogserien ’Din håndbog til et liv med stjernerne som guide’. M

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^