Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum 

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Vinterferie
Vinterferieoplevelser i København 2024 

Planlægger man en tur til hovedstaden i vinterferien, så venter der et imponerende udvalg af slots- og museumsudstillinger for hele familien. Fra sære mysterier på Christiansborg, musikmagi på Musikmuseet og soldatertræning på Krigsmuseet, til fest i Zoo København med Pyjamasheltene, Gurli Gris,…

Læs mere
Vinterferie
Vinterferieoplevelser på Fyn og øerne 2024 

Oplev de vilde krokodiller i Krokodille Zoo, tag på sanseudstilling på Kunstmuseum Brandts og det eventyrlige og kreative Ville Vau i H.C Andersens Hus, kom tæt på dyr fra hele verden og få en flot ansigtsmaling i Odense Zoo. Der er mange skønne oplevelser i vente på Fyn og øerne i vinterferien.…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Chili chokoladekage  

Prøv denne fantastiske opskrift på en chokoladekage med chili. Den er fra Lene Tvedegaards populære bog 'Den lille stærke om chili', som handler om de små stærke labaner, som er så sunde og fantastiske i både mad og kager.

Læs mere
Vinterferie
Hvad er en vinterferie uden sne?  

Måske er du ikke den store ski-entusiast eller måske rækker budgettet ikke lige til de franske alper, men derfor kan du sagtens nyde svenske sneoplevelser i vinterferien. I år er Vallåsen ganske vist lukket, men på tre andre skønne skidestinationer er der åbent i vinterferien.

Læs mere
Bolig & Design
Trin-for-trin: Få nemt styr på køkkenskabene  

Ingen planer for weekenden, så kan et par timers oprydning i køkkenet være godt givet ud. Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Sådan laver du et moodboard 

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Lamb Karahi 

Lamb Karahi er en skøn, traditionel gryderet med rødderne dybt forankret i det pakistanske og nordindiske køkken. Det er ikke nogen svær ret, men kræver at man tålmodigt lader den simre længe, så krydderierne kan give retten den fulde aroma.

Læs mere
Efterår
Messer og markeder i efteråret 

Bliver efteråret for kedeligt og gråt, så venter der masser af spændende oplevelser ved efterårets mange messer, markeder, udstillinger og outlets. Vi bringer her en guide til den kommende tids arrangementer.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Naanbrød 

Som tilbehør til krydrede retter, især fra det indiske og pakistanske køkken, er de flade, bløde hvedebrød, Naanbrød, helt perfekte.

Med deres neutrale smag tager de ikke opmærksomheden fra retten - og så er de ideelle, når det kommer til at søbe den sidste rest af tallerkenen. Nyd dem også til…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Chili frikadeller og bulgursalat 

Skønne små, fedtfattige chilifrikadeller - og en nem, grøn bulgursalat.

Læs mere
Bolig & Design
Oliver Furniture - Skandinaviske mentalitet og livsstil 

Danske Oliver Furniture, står for mange som den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik. Der er noget velkendt og autentisk over de smukke møblers enkle design, en særlig lethed og noget meget skandinavisk. Oliver Furniture er skabt af møbeldesigner Søren Rørbæk, som tidligere har tegnet…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^