Halloween
Optikere advarer mod udklædningskontaktlinser  

Med Halloween bugner kostumebutikkerne med udklædninger, parykker og hugtænder - og her finder man ofte også farvede kontaktlinser på hylderne. Men hvis man ikke tager sine forholdsregler, så kan den slags brug af kontaktlinser i værste fald skade synet, advarer optikere. Forhandlere af…

Læs mere
Landet Rundt
Julemarkeder 2023 - Tip os om julemarkeder 

Kom med og oplev stemningen, når Danmarks fine, gamle slotte, godser, gårde, torve og pladser samt museer og forlystelsesparker fejrer julen med hyggelige julemarkeder.

Her venter ægte julestemning med masser af julelækkerier, gløgg og æbleskiver, hyggelige aktiviteter, boder med kunsthåndværk og…

Læs mere
Halloween
Græskarlygter - Sådan gør du 

Skal der pyntes op med græskarlygter i anledning af Halloween, så her en stribe gode tips, som vil sikre dig et flot resultat.

Læs mere
Julemarkeder
Julemarked Højbro Plads 2023 

En slentretur ned ad Strøget i gamle København i julen, er en særlig fornøjelse for hele familien, og når man når til Højbro Plads kulminerer julestemningen i årets overdådige julemarked, ’Jul på Højbro Plads’.

Her mellem de smukke, gamle bygninger, hvor prominente danskere residerede i gamle…

Læs mere
Julemarkeder
Julemarked på Kongens Nytorv 2023 

I hjertet af København på det smukke gamle Kongens Nytorv, fejres julen med nostalgi og hygge. Her mellem Strøget, det juleudsmykkede Hotel D´Angleterre og Nyhavn holder årets store, stemningsfulde ’Julemarked Kongens Nytorv’ til.

Inspireret af nogle af verdens mest feterede julemarkeder, og pyntet…

Læs mere
Halloween
Halloween - Nye kreative Halloween idéer 

Så er det tid til at slippe kreativiteten løs og udsmykke hjem og have med de store og små flotte orange, grønne og hvide græskar.

Hos hobbyforhandlere kan man inspiration og redskaber til projektet, men ifølge Søstrene Grene kan man ofte klare sig med redskaber, man i forvejen har derhjemme. …

Læs mere
Efterår
Hvordan binder man en krans? 

En smuk krans lyser op og skaber stemning i efteråret. Ved selv at binde kransen, har du mulighed for at få en krans, der nøjagtigt afspejler din stil.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Populære rødder: Pastinak og persillerod 

Efter at have været hensat til glemmebogen i en årrække, er de lyse, gulerodslignende rodfrugter; pastinak og persillerod, igen inde i varmen. En af årsagerne til røddernes stigende popularitet kan findes i tidens strømninger, hvor vi dyrker muligheden for at bruge sæsonens grøntsager og søger…

Læs mere
Efterårsferie
Oplevelser i efterårsferien på Fyn 2023 

Få inspiration til aktiviteter og store oplevelser i efterårsferien. På Fyn har både Naturama, Krokodille Zoo, Østfyns Museer og Odense Bys Museer sammensat spændende programmer for hele familien.

Læs mere
Efterårsferie
Oplevelser i efterårsferien på Sjælland 2023 

Få inspiration til aktiviteter og store oplevelser i efterårsferien. På Sjælland byder blandt andet Experimentarium, Krigsmuseet, Cirkusmuseet og Tivoli på alverdens sjove og spændende aktiviteter for store og små.

Læs mere
Efterårsferie
Oplevelser i efterårsferien i Jylland 2023 

Se alle de spændende aktiviteter og oplevelser, der venter i efterårsferien blandt andet på Det Grønne Museum i Auning, Den Gamle By i Aarhus, i Randers Regnskov og på Skanderborg Museum.

Læs mere
Efterår
Kan vinterbadning forebygge demens? 

Sæsonen for vinterbadning er godt i gang. Fra badebroerne springer de danske vinterbadere i bølgen og nyder det kolde gys. Det sætter gang i blodomløbet og vækker alle sanser, siger de, ligesom de er enige om, at vinterbadning er en yderst effektiv kur mod både træthed, dårligt humør og smerter.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^