Valentine
Opskrift: Valentine cupcakes 

Som alternativ til gaver og breve, kan man erklære sin kærlighed til sin eneste ene med fine, søde kager. Kagerne kan dekoreres med mønstre, figurer og kærlighedserklæringer, der er lige til at spise. Skriv sød poesi og hilsner med dekorationsglasur, og pynt med chokolade.

Læs mere
Valentine
Er Valentinsdag kun for kærestepar? 

Hvis man definerer Valentinsdag som dagen, hvor kærligheden fejres, burde Valentinsdag så ikke være en festdag for andre end kun kærestepar? Det mener Jens W. Pedersen, forfatter til bogen ’De to regler i dating og parforhold’.

Læs mere
Valentine
Opskrift: Chokoladefondant i hjerter 

Skal der bages små, fine hjerteformede kager til Valentinsdag, så er chokoladefondant - den lækre lille dessertkage med den bløde midte - det perfekte valg.

Læs mere
Valentine
Valentinsdag - hver dag! 

Idéen med at vi har udvalgt en særlig dag, hvor vi gør os umage med at vise dem der står vores hjerte nær, at vi holder af dem, er en smuk idé. Men hvorfor skal denne opmærksomhed og anerkendelse af vore nærmeste kun finde sted den een gang om året - og hvorfor er traditionen ikke, at vi også giver…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Hjemmelavede skumfiduser 

Hjemmelavede skumfiduser smelter i munden. De er bløde, søde - og kan slet ikke sammenlignes med de købte. Og så er de super nemme selv at lave!

Med 5 ingredienser og en halv time på hånden har du skumfiduser til hele familien. Her får du en detaljeret trin-for-trin opskrift.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Lakridsparfait med lakridssirup 

Lakrids fungerer rigtigt godt i isdesserter - ikke mindst i en fransk flødeparfait, som du her får opskriften på.

Læs mere
Spiritualitet
Din håndbog til et liv med stjernerne som guide, af Stella Andromeda 

I en stadigt mere omskiftelig, kaotisk og uoverskuelig verden søger mange råd og tryghed i astrologiens teorier. En af dem er Stella Andromeda, forfatteren bag bogserien ’Din håndbog til et liv med stjernerne som guide’. M

Læs mere
Vinterferie
Vinterferie 2024 - Guide til de helt store oplevelser i Jylland, på Sjælland og Fyn 

Med et kæmpe udvalg af spændende særudstillinger og festlige aktiviteter rundt omkring på Danmarks museer, i dyreparker og akvarier, behøver ingen kede sig i vinterferien. Tag familien, børn og børnebørn med på råd, og find her vinterferiens vildeste oplevelser.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Få friskbagte scones på 1/2 time 

Blandt søde brød er der intet så dejligt som friskbagte scones, og på en kold vinterdag skal de naturligvis nydes som briterne gør det - med en stor kande te.

Scones er oprindeligt et skotsk brød, men var tidligere slet ikke så søde, som vi kender dem i dag. Tilbage i 1600-tallet blev de heller…

Læs mere
Parforhold
Advokaten: Vigtige overvejelser omkring skilsmisse 

En skilsmisse er ofte en turbulent tid, et følelsesmæssigt kaos af vrede, sorg og afmagt. Midt i det hele kan det være svært at bevare overblikket og forholde sig til de mange praktiske ting, der tages stilling til. Men det er ekstremt vigtigt at sætte sig ind i skilsmissereglerne og forstå og…

Læs mere
Bolig & Design
Tips om trends: 2 bud på gennemført indretningsstil 

Det behøver ikke være det store, tidskrævende projekt at få ny stil i stuen. Ved at kigge på rummets muligheder og planlægge projektet trin-for-trin, har du allerede taget første skridt til en stue, der afspejler din personlige stil.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hot & Spicy: I januar fejres de stærke krydderier 

I januar fejrer madentusiaster over hele verden ’Hot and Spicy Food Day’ med fokus på køkkenets stærkeste krydderier, deres særlige egenskaber, der tilføjer de dejligste aromaer i maden. 

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^