Bryllup
4 gode råd til valg af brudesko 

Når først brudekjolen er valgt, er det blevet tid til at finde skoen, der matcher. Tag dig god tid til at finde de helt rigtige sko, for et forkert valg kan både tage opmærksomheden fra din kjole, og øge risikoen for ømme fødder.

Læs mere
Bryllup
Brudens håndtaske: En vigtig detalje i brudeudstyret 

For mange kvinder er håndtasken en vigtig accessorrie. Den signalerer måske hvem du er, afspejler din smag eller er en kær ven som har været med dig i mange år.

Men i bryllupssammenhæng er håndtasken lidt af en overset detalje - mærkeligt nok. Når du går i bryllupstanker handler planerne og idéerne…

Læs mere
Bryllup
Brevkassen: Han overvejer at 'anmode' om sin kærestes far om hendes hånd. Men er det en god idé? 

Christian vil gerne på gammeldags vis anmode sin kærestes far om hendes hånd. Forfatter Sanne Udsen er bekendt med den gamle tradition, men opfordrer Christian til at tænke sig godt om, for der er jo ingen garanti for, at han får det svar han vil have.

Læs mere
Bryllup
Brevkassen: Kan man have det samme tøj på i kirken og til bryllupsfesten? 

Hvis man i forbindelse med et bryllup skal deltage i både kirken, receptionen og senere festen, bør man da skifte tøj undervejs?, spørger en læser vores ekspert i takt og tone, forfatter Sanne Udsen.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Super skøn grøntsagssuppe der kan varieres i det uendelige 

Med opskriften får du en fyldig, sund og lækker suppe, perfekt på en kold dag. Du du kan bruge stort set hvad som helst fra grøntsagsskuffen, også de lidt trætte grøntsager, skriver Karolines Køkken, der har udviklet opskriften, så det kan samtidig være en god anledning til at få ryddet ud - og…

Læs mere
Bryllup
Brevkassen: Gommens opgaver 

Han glæder sig til deres bryllup, men er i tvivl om, hvad der forventes af ham. Ekspert i takt & tone, forfatter Sanne Udsen, giver ham nogle gode råd med på vejen.

Læs mere
Bryllup
Bordplan ved bryllup 

Ved et bryllup tilbringer man mange timer ved bordet, og det er derfor vigtigt at have en god og gennemtænkt bordplan. Opgaven kan være en del mere tidskrævende, end man skulle tro, men heldigvis er der nogle traditionelle retningslinier for hvor f.eks. brudeparret og deres forældre skal sidde.

Læs mere
Bryllup
Skal børnene med til brylluppet? 

Overvejer I at invitere børn med til brylluppet? Måske endda have dem med under vielsen som brudepiger og -svende?

Læs mere
Bryllup
Brevkassen: Bryllupsinvitation inklusiv flybilletter ? 

Når man invitere familien fra udlandet til sit bryllup, forentes det så at man betaler for flybilletter og ophold? Forfatter Sanne Udsen besvarer spørgsmålet.

Læs mere
Spiritualitet
Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Brøndby Hallen 

I februar åbnes dørene til et eventyrligt oplevelsesmekka for alle nysgerrige, der vil vide mere om alternativ medicin, naturterapeutiske behandlingsmetoder og personlig og spirituel udvikling. Her danner ??? rammen om det store arrangement, som præsenterer det største og mest alsidige udvalg…

Læs mere
Sundhed
Forsker: Sådan bliver du fri af din sukkerafhængighed 

Sukkersøde sager kan være dejlig forkælelse i ny og næ, problemet er at trangen til sukker, og den tilfredsstillelse som sukker giver, kan blive en afhængighed, skriver Anette Sams, farmaceut, forsker, og forfatter til bogen 'Sandheden Om Sukker'.

Læs mere
Forbrugernyt
11 kendte danskere vil lukke pelsindustrien: "Jeg har ondt helt ind i hjertet efter at have set disse optagelser" 

Hvordan ville du reagere på at se dyr i små beskidte bure, med sår og afbidte ben?

Anima har vist 11 kendte danskere dyrenes forhold på Europæiske pelsfarme, og hos vinderen af Bagedysten, jægersoldaten og OL-atleten fremkaldte det stærke følelser, udbrud og gråd. Reaktionerne er samlet i en ny…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^