Bolig & Design
Bloomingville SS20 - Et touch af boheme 

Okker, fuchsia, mauve, orange og blomme. Blommingvilles kollektion for foråret og sommeren 2020 byder på masser af nyt og stemningsfuldt boligtilbehør i de skønneste farver.

Læs mere
Bolig & Design
Ib Laursen SS20 - Sommerromantik 

Med Ib Laursens kollektion for foråret og sommeren 2020, præsenteres et smukt og inspirerende udvalg af stemningsfuldt og dekorativt boligtilbehør. Her er nye smukke lanterner, lysfade og bakker, spejle, kurve, vaser, potter og krukker og skønne tekstiler, puder og plaider i lyse pasteller i bomuld…

Læs mere
Sundhed
Women’s Healthy Weight Day 

Den tredje torsdag i januar er det ’Women’s Healthy Weight Day’. Dagen er, ligesom mange andre mærkedage, af amerikansk oprindelse og har til formål at sætte fokus på vigtigheden af at have en sund og stabil kropsvægt. Når det ligefrem kræver en mærkedag, så skyldes det nok, at mange, og ikke mindst…

Læs mere
Sundhed
Fuldkornsdagen kan være en god start på slankekuren 

Hvert år i januar afvikles Fuldkornsdagen, som skal minde danskerne om, at de skal huske deres 75 gram fuldkorn om dagen. Det gælder ikke kun denne dag, men året rundt. For selvom fuldkorn er populært, så er det ikke alle danskere, der får de anbefalede mængder.

Læs mere
Sundhed
Tegn på tvangsoverspisning - Binge Eating Disorder (BED)  

Omkring 30-40 % af de mennesker, der søger behandling for overvægt anslås af have en grad af spiseforstyrelsen Binge Eating Disorder (BED) eller på dansk 'tvangsoverspisning'. Derfor er det vigtigt at kende symptomerne, som især kommer til udtryk gennem ens tilgang til mad, til sin krop og til sig…

Læs mere
Vi tester!
Hovedtelefoner til træning 

Når programmet i træningscenteret kører på rutinen og når løbeturen føles lang og kedelig, så gør god musik i ørerne underværker. En nøje sammensat playliste med lækker musik kan hurtigt bidrage til perlehumør og følelsen af overskud.

Læs mere
Mærkning
Miljømærke: Natrue 

Natrue-mærket er etableret af en forening af europæiske producenter af natur-kosmetik og økologisk kosmetik. Mærkningen stiller krav til og vægter indholdet af naturlige stoffer.

Læs mere
Påvirker mørket dit humør? 

For de fleste mennesker, har de færre timer med dagslys ingen indflydelse på hverken energiniveauet eller humøret. Andre finder de lange aftener hyggelige og nyder tiden med god mad og indendørs sysler. Men der er også rigtig mange mennesker, der påvirkes så meget af vinterens mørke og kulde, at det…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Cantalupo di Charentais 

Den lille franske Charentais melon er en variant af cantaloupe med en særlig markant smag og intens aroma. For en melon at være, har Charentais en tynd skal, hvilket betyder at den nemt bliver stødt under transporten fra Spanien, Marocco og Frankrig, hvor den dyrkes.

Læs mere
Vin & spiritus
Campari Orange 

Opskrifter på de største Campari-klassikere igennem tiderne. Smagen af saftige appelsiner er forrygende sammen med Campari.

Læs mere
Jul
Mandelgaven 

Mandelgaven skal gerne være noget alle i selskabet vil sætte pris på - og så skal det helst ikke være en alt for dyr gave. Her får du 8 fine bud på årets mandelgave.

Læs mere
Jul
Opskrift: Hjemmelavet festlig kulørt frugtslik 

Jordbær, blåbær, citron, pebermynte, melon. Nyd din yndlingsfrugtsmag i festlig, kulørt juleslik ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^